• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pirmie "āboli" tiek Ventspilij un Grobiņas pagastam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2004., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98404

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Precizēs uz noteiktu laiku slēdzamos darba līgumus

Vēl šajā numurā

23.12.2004., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirmie “āboli” tiek Ventspilij un Grobiņas pagastam

Vakar, 22.decembrī, Vides ministrija pasniedza pašvaldībām balvas par sekmīgi īstenotiem vides infrastruktūras projektiem.

Balvas “Gada ābols” iedibināšanas pasākumā sveiktas divas pašvaldības – Grobiņas pagasts un Ventspils. Pirmai balva tika par darbu dabas lieguma pļavu apsaimniekošanu, otrai – par cieto sadzīves atkrituma poligona projekta īstenošanu. Investīciju departamenta direktore Vija Gēme pasniedza balvu par paveikto atkritumu apsaimniekošanā, bet Aizsargājamo teritoriju nodaļas vadītāja Vija Buša – par ieguldījumu dabas aizsardzībā.
Vides ministrija iedibina šādu balvu, lai sekmētu pašvaldību ieinteresētību vides politikas mērķu īstenošanā, informē ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Brakmane. Tā arī iecerēta, lai sekmētu pašvaldību turpmāku iesaistīšanos un atbalstu vides sakārtošanā un dabas aizsardzībā. Ar gada balvu izsaka atzinību pašvaldībām, kas devušas būtisku ieguldījumu vides infrastruktūras sakārtošanā un vides aizsardzības projektu īstenošanā aizvadītajā gadā.
Balvas pretendenti ir pašvaldības, kuras īsteno dažādus vides infrastruktūras projektus. Pieteikt pretendentu balvas saņemšanai varēs pati pašvaldība, tās uzņēmums vai cita ar projekta ieviešanu saistīta juridiska persona.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!