• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 17.decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98111

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēršas plašumā dzelzceļa apzagšana

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 17.decembrī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalās Eiropadomes sanāksmē Briselē.

Bauskas rajonā, Mežotnē, SIA “Lielmežotne” direktoru padomes sanāksmē zemkopības ministrs Mārtiņš Roze informē zinātnisko un pētniecības iestāžu vadošos darbiniekus par Eiropas Savienības struktūrfondiem, nacionālajām subsīdijām 2005.gadam, nākamā gada investīcijām, kā arī plāniem pagastu konsultantu darbībā.

Darba vizītē Ventspili apmeklē kultūras ministre Helēna Demakova un rakstniece Nora Ikstena, lai turpinātu sarunas ar Ventspils pašvaldību par diviem projektiem – izveidot Ventspilī mūsdienīgas mākslas ekspozīciju un Starptautisko rakstnieku jaunrades namu.

Aizsardzības ministrijā norisinās Latvijas aizsardzības atašeju, militāro pārstāvju un ministrijas civilo pārstāvju starptautiskās organizācijās seminārs.

Valsts Mākslas muzejā Baltijas asamblejas kārtējās sesijas laikā tiek pasniegtas Baltijas asamblejas 2004.gada balvas literatūrā.

Kultūras ministrijā notiek kultūrpolitikas vadlīniju projekta sabiedriskās apspriešanas cikla diskusija “Kultūra un ekonomika”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!