• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2004., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95190

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumi apņēmības pilni iekarot jaunus pārtikas tirgus

Vēl šajā numurā

19.10.2004., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās vainaga nolikšanas ceremonijā Madridē, laukumā “Plaza de la Lealtad”. Valsts prezidente tiekas ar Spānijas premjerministru Hosē Luisu Rodrigesu Sapatero. Tikšanās ietvaros paredzētas arī sarunas starp Valsts prezidenti, Spānijas premjerministru un delegāciju. Valsts prezidente V.Vīķe-Freiberga apmeklē Spānijas parlamentu un saka uzrunu, kā arī apmeklē Madrides mēriju.

Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas valstsvizītes ietvaros norit Latvijas uzņēmēju delegācijas vizīte Spānijā. Uzņēmēju delegāciju vada Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktora vietnieks Andris Ozols, piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Latvijas uzņēmēju delegācija.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar dzīvesbiedru Imantu Freibergu rīko koncertu El Pardo pilī, kurā uzstājas pianists Vestards Šimkus.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar nākamo Eiropas Komisijas prezidentu Žozē Manuelu Barrozu.

Latvijas vēstniecībā Francijā zemkopības ministrs Mārtiņš Roze un vēstnieks Rolands Lappuķe par godu valsts pārstāvībai starptautiskajā pārtikas izstādē “SIAL” rīko pieņemšanu Latvijas uzņēmumiem un viņu sadarbības partneriem.

Valmierā Ekonomikas ministrija rīko semināru par Eiropas Savienības likumdošanas prasību piemērošanu Latvijas uzņēmumos.

Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) viesojas Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mākslas, dizaina un mediju augstskolu rektori, lai iepazītu LMA darba formas un resursus.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks atrodas vizītē ASV. Bostonā, Čikāgā un Vašingtonā Nils Muižnieks tiekas ar vietējiem latviešiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!