• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasta attīstībā plāno investēt 44 miljonus latu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2004., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95024

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Protēžu naudas izkrāpšana - manipulēšana ar personu datiem

Vēl šajā numurā

14.10.2004., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasta attīstībā plāno investēt 44 miljonus latu

Atbilstoši BO VAS “Latvijas pasts” jaunajai attīstības stratēģijai no 2004. līdz 2008.gadam uzņēmuma attīstībā plānots investēt 43,752 miljonus latu. Konkurētspējas celšanas un modernizācijas nolūkos turpināsies strukturālas izmaiņas, kā arī plānots īstenot pasta sūtījumu piegādes koncepcijas maiņu.

PASTS.PNG (100889 bytes)
Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Vigo Legzdiņš, satiksmes ministra pienākumu izpildītājs Ainārs Šlesers un “Latvijas pasta” ģenerāldirektors Gints Škodovs vakar žurnālistus iepazīstināja ar “Latvijas pasta” jauno attīstības stratēģiju
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Lielākās investīcijas ir ieplānotas pasta nodaļu remontiem – 26,48 miljoni latu, jauno pakalpojumu attīstīšanai – 9,76 miljoni latu, pasta nodaļu aprīkojumam – 6,89 miljoni latu, informē “Latvijas pasta” preses sekretārs Edijs Šauers. Tiks turpināta arī pasta nodaļu un punktu atvēršana lielveikalos.
Kopumā iecerēts izremontēt 650 pasta nodaļas. Darba vietas pasta nodaļās aprīkos ar jaunu datortehniku un atbilstošu programmatūru, bet klientu apkalpošanas zāles atbildīs jaunajam telpu dizainam un apkalpošanas standartiem.
Jaunā stratēģija paredz veikt izmaiņas līdzšinējā pasta piegāžu koncepcijā, nodalot pasta piegādi no klientu apkalpošanas. Atbilstoši tam pasta nodaļas tiks pārveidotas par pakalpojumu saņemšanas punktiem, bet galvenā loma pasta piegāžu nodrošināšanā būs loģistikas centriem un pastnieku atbalsta punktiem. Pasta sūtījumi no šķirošanas kompleksa tiks transportēti uz loģistikas centriem, bet no tiem sūtījumus nogādās atbalsta punktos, kuri atradīsies tuvu pastnieku mājām. Plānots, ka garākos piegādes maršrutus pastnieki varēs veikt ar automašīnu, t.i., pastāvēs tā sauktā motorizētā piegāde.
“Latvijas pasta” ģenerāldirektors Gints Škodovs skaidro: “Pienācis pēdējais laiks atgūt zaudētās tirgus pozīcijas un nostiprināties kā pasta pakalpojumu līderim Latvijā. Izveidota jauna vadības komanda un izstrādāta jauna darbības stratēģija – iegūti jauni iekšējie resursi un izstrādāts jauns attīstības piedāvājums, lai nodrošinātu kvalitatīvu “Latvijas pasta” atdzimšanu šābrīža tirgus apstākļos.”
Lai palielinātu ieņēmumus, “Latvijas pasts” lielu uzmanību veltīs jaunu pakalpojumu attīstīšanai un mārketingam.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!