• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkurss "Ko tu zini par Kārli Skalbi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2004., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tautas poēzija mūsdienu dzejas audumā

Vēl šajā numurā

09.09.2004., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Konkurss “Ko tu zini par Kārli Skalbi”

Rīgas Latviešu biedrība (RLB) kopā ar Latvijas Rakstnieku savienību (LRS) iecerējusi šā gada 7.novembrī plašā kultūras programmā “Gaismu sauca” atzīmēt Kārļa Skalbes 125.dzimšanas dienu.

SKALBE.PNG (48225 bytes)
Kārlis Skalbe (1879–1945)

Gatavojoties šim notikumam, kā arī lai veicinātu vidusskolu 10.–12.klašu skolēnu dziļāku interesi par K.Skalbes dzīvi un daiļradi un attīstītu skolēnu radošās iemaņas un pētnieka garu, tiek organizēts konkurss “Ko tu zini par Kārli Skalbi”.
Konkurss ir atklāts. Tajā var piedalīties visu Latvijas vidusskolu 10.–12.klašu skolēni, kā arī atbilstošā vecuma vidējo speciālo mācību iestāžu audzēkņi. Ārpus konkursa žūrija izskatīs arī citu jauniešu (līdz 18 gadu vecumam) iesniegtos darbus.
Konkursa jautājumi ir pieejami RLB mājaslapā www.rlb.lv.
Konkursā paredzētas trīs galvenās balvas: 1.vietai – Ls 200; 2.vietai – Ls 100, 3.vietai – Ls 50 (pēc nodokļu nomaksas). Labākie konkursa dalībnieki saņems piemiņas un pārsteiguma balvas.
Atbildes uz konkursa jautājumiem jāiesniedz RLB Merķeļa ielā 13, Rīgā, LV-1050 ar atzīmi “K.Skalbes konkursam” līdz šā gada 1.oktobrim, vēlams datorizdrukā. Atbildēm jāpievieno norāde par skolu un klasi, dzīvesvietas adrese un tālruņa numurs.
Iesniegtās atbildes vērtēs RLB un LRS kopīgi izveidotā žūrija piecu cilvēku sastāvā. Žūrija vērtēs katras atbildes iespējamo precizitāti, atbildes savdabību un vispusīgi atbildēto jautājumu skaitu.
Konkursa rezultātus svinīgi paziņos Rīgas Latviešu biedrībā K.Skalbes 125.dzimšanas dienā – 7.novembrī plkst. 14.

“LV”informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!