• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 31. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2004., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92966

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai Latvijā ir par daudz brīvdienu?

Vēl šajā numurā

31.08.2004., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 31. augustā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga atvadu vizītē tiekas ar Norvēģijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Jānu Veselu-Hegu.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Rīgas pilī septiņiem Latvijas skolotājiem un pedagogiem pasniedz Ata Kronvalda fonda prēmijas. Diplomus laureātiem pasniedz Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, bet Ata Kronvalda medaļas un stipendiju – fonda priekšsēdētājs Henriks Danusēvičs un Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sekretārs Dzintars Ābiķis.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Nacionālo bruņoto spēku gaisa spēku komandieris pulkvedis Juris Maklakovs piedalās NATO gaisa spēku virspavēlniecības un NATO dalībvalstu gaisa spēku komandieru konferencē Ramšteinā, Vācijā.

Veselības ministrijas pārstāvji tiekas ar Norvēģijas Karaliskās veselības ministrijas atbildīgajām amatpersonām, lai pārrunātu turpmāko sadarbību veselības un labklājības sektorā Ziemeļu dimensijas ietvaros.

Zemkopības ministrijā ministrs Mārtiņš Roze, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis un Latvijas Lauksaimniecības konsultāciju un izglītības atbalsta centra direktors Mārtiņš Cimermanis paraksta nodomu protokolu, kurš paredz attiecīgo institūciju sadarbību lauku konsultatīvās un informācijas sistēmas izveidē

Latvijas Kara muzejā aizsardzības ministrs Atis Slakteris, atzīmējot desmito gadadienu, kopš Latviju atstāja pēdējie padomju armijas karavīri, aicina pieminēt vēsturisko brīdi un sarunās dalīties atmiņās. Uz tikšanos aicinātas valsts amatpersonas, kuras tieši sekmējušas šos notikumus un to attīstības gaitu.

Rīgas domē 18 izcilākajiem aizvadītā mācību gada 12.klases absolventiem tiek pasniegtas Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta piešķirtās Zelta stipendijas.

Latvijā darba vizītē uzturas Vjetnamas Nacionālās sapulces pārstāvju delegācija. Tā apmeklē laikraksta “Latvijas Vēstnesis” redakciju.

Vjetnamas Nacionālās sapulces pārstāvju delegācija tiekas ar Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļiem.

Stokholmā notiek konference par Ziemeļvalstu darba tirgus attiecībām. Konferencē piedalās Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāre Dita Lūka, kā arī pārstāvji no Latvijas Darba devēju konfederācijas un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības.

Pēc LETA ziņām

Lappusi sagatavoja
Zaida Kalniņa, “LV”
zaida.kalnina@vestnesis.lv

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!