• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2004., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92379

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

13.08.2004., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13. augustā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Grieķijas prezidenta Konstantina Stefanopula pieņemšanā valstu un valdību vadītājiem un apmeklē olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju Atēnās.

Ministru prezidents Indulis Emsis piedalās Grieķijas prezidenta Konstantina Stefanopula rīkotajā pieņemšanā olimpisko spēļu dalībnieku valstu un valdību vadītājiem. Vakarā Ministru prezidents piedalās olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Latvijas Zvērinātu notāru padomes telpās notiek semināra “Latvijas notāru klientu apkalpošanas standarts” noslēguma mācību diena, kuru apmeklē tieslietu ministre Vineta Muižniece.

Somijā, Turku, notiek konference “Vienādas iespējas sievietēm un vīriešiem”, kurā piedalās arī Latvijas delegācija – Labklājības ministrijas Dzimumu līdztiesības nodaļas speciāliste, pārstāvji no valsts un pašvaldību iestādēm, Nodarbinātības valsts aģentūras, kā arī pārstāvji no nevalstiskajām organizācijām.

Rīgas Juridiskajā augstskolā (RJA) notiek starptautiska konference “Globalizācija, reģionalizācija un tiesību normu pārņemšana komerctiesību un patērētāju tiesību sfērā”.

Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātē norisinās starptautiska zinātniskā konference “Enerģētika, tautsaimniecība un vide Baltijas jūras reģionā”, ko organizē LU Ekonomikas un vadības fakultāte un “Latvenergo” filiāle “Latvenergo projekts”.

Liepājas rajona Bernātos notiek starptautisks jauniešu seminārs “Latvijas Atlantiskais jauniešu seminārs 2004”, ko organizē Latvijas Transatlantiskais jauniešu klubs un Latvijas Trans-atlantiskā organizācija.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Ventspils pilsētas un rajona nodaļā apskatāma PMLP vēsturisko pasu ekspozīcija.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!