• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, tiekoties ar Nīderlandes vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2004., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91855

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs, tiekoties ar LTV ģenerāldirektora vietnieku

Vēl šajā numurā

03.08.2004., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, tiekoties ar Nīderlandes vēstnieku

28.jūlijā ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Nīderlandes Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Robertu Šudebomu (Robert Schuddeboom), kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.
Vēstnieks Šudeboms apsveica Arti Pabriku ar stāšanos ārlietu ministra amatā. Abi bija vienisprātis, ka Latvijai un Nīderlandei turpmāk aktīvi jāsadarbojas ne tikai jautājumos, kas skar Eiropas Savienību, bet arī divpusējo attiecību līmenī.
Artis Pabriks sarunā uzsvēra, ka Latvijai jābūt aktīvākai spēlētājai starptautiskajā politikā. Īpašu ieguldījumu Latvija varētu sniegt ES Jauno kaimiņattiecību politikas ietvaros, daloties savā reformu pieredzē.
Tikšanās laikā ministrs norādīja, ka viena no viņa izvirzītajām prioritātēm ir Latvijas vēstures skaidrošana. Vēstnieks Roberts Šudeboms piekrita, ka Latvijas un Igaunijas minoritāšu jautājums tiek izmantots kā politisks instruments. Viņš apliecināja, ka Nīderlandes ES prezidentūras ietvaros visas ES dalībvalstis tiks aicinātas paust solidaritāti Latvijas un Igaunijas nostājai mazākumtautību jautājumos. Artis Pabriks atzina, ka Latvija ir ieinteresēta, lai šie, kā arī citi Latvijai svarīgie jautājumi, piemēram, par robežlīgumu un tarifu jautājumi Pasaules tirdzniecības organizācijā, tiktu risināti ES un Krievijas dialoga ietvaros.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!