• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par karavīru uzturdevas izmaksu paaugstināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2004., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 10.jūnija sanāksmē

Vēl šajā numurā

17.06.2004., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par karavīru uzturdevas izmaksu paaugstināšanu

Vakar, 15.jūnijā, Ministru kabineta sēdē pēc aizsardzības ministra Ata Slaktera ierosinājuma izskatīts jautājums par karavīru uzturdevas izmaksu paaugstināšanu.
Ministru kabineta noteikumi Nr.519 reglamentē Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku karavīru apgādes nosacījumus, karavīru uzturdevas un mantisko apgādi. Ņemot vērā produktu cenu maiņu un sniegto informāciju par pārtikas produktu vidējām cenām, kā arī prognozējamo cenu līmeņu pieaugumu šajā un nākamajā gadā, ir ierosināts pārskatīt un noteikt jaunu uzturdevas vērtību un tās kompensācijas summu.
Uzturdevas vērtības summas paaugstināšana paredzēta, lai nodrošinātu pilnvērtīgu obligātā un profesionālā militārā dienesta karavīru ēdināšanu vai izmaksātu līdzvērtīgu uzturdevas kompensācijas summu naudā. Plānotās izmaksas tiks nodrošinātas no Aizsardzības ministrijai iedalītajiem valsts budžeta līdzekļiem.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!