• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Spānijas vēstnieka Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2004., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86724

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Turcijas vēstnieces Latvijā

Vēl šajā numurā

07.04.2004., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no Spānijas vēstnieka Latvijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga šodien Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no Spānijas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Emilio Lorenso Serras (Emilio Lorenzo Serra).
Prezidente sveica E.L.Serru kā pirmo Spānijas vēstnieku, kura rezidence ir Rīgā, paužot pārliecību, ka labi iesāktie sadarbības projekti un attiecības starp abām valstīm gūs jaunu stimulu to izvēršanā. V.Vīķe–Freiberga atzīmēja, ka Latvija ir pateicīga Spānijai par tās atbalstu NATO un ES dalības sasniegšanā, savukārt iedzīvotāju vidū vērojama liela interese par spāņu kultūru un valodu, kas ir labs pamats cilvēcisko kontaktu veicināšanai un tūrisma sadarbības uzplaukumam. Vēstnieks sveica V.Vīķi–Freibergu ar valsts iestāšanos NATO, kā arī gaidāmo dalību ES.
Valsts prezidente sacīja, ka Latvijas iedzīvotāji bija dziļi šokēti par 11.marta terorisma aktu, un vēlreiz izteica Latvijas visdziļāko līdzjūtību Spānijas tautai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!