• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Marokas vēstnieces Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2004., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Spānijas vēstnieka Latvijā

Vēl šajā numurā

07.04.2004., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no Marokas vēstnieces Latvijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no Marokas Karalistes ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Latvijā Aičas el Kabādžas (Aicha El Kabbaj).
Sarunā Valsts prezidente lūdza nodot sveicienus Viņa majestātei Marokas karalim, ar kuru viņa tikusies ANO Ģenerālās asamblejas pasākumos Ņujorkā.
Abas puses uzsvēra Latvijas un Marokas attiecību padziļināšanās iespējas pēc Latvijas pilntiesīgas dalības ES šā gada 1.maijā. Vēstniece atzīmēja, ka Marokai ir īpaši dinamiska sadarbība ar ES, tāpēc sagaida, ka ar Latviju kā ES dalībvalsti sadarbības ietvari jau visai drīz būtiski paplašināsies. V.Vīķe–Freiberga un A.el Kabādža pauda abpusēju interesi izvērst kontaktus ekonomikā, tūrismā, izglītībā un zinātnē, kā arī kultūrā. Pēc prezidentes sacītā, lietderīgi būtu veidot ciešākus kontaktus starp abu valstu universitātēm, tajā skaitā informācijas tehnoloģiju jomā, kā arī veidot savstarpējus kultūras projektus. Vēstniece ar gandarījumu piebilda, ka šobrīd tiek gatavota marokāņu nedēļa Rīgā ar Ekonomikas ministrijas amatpersonu, uzņēmēju, kā arī kultūras pārstāvju piedalīšanos.
V.Vīķe–Freiberga pauda atzinību Viņa majestātei Marokas karalim un Marokas valdībai par centieniem veicināt drošību un stabilitāti reģionā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!