• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Britu padomes pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veicinot dialogu par izglītības reformu

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tiekoties ar Britu padomes pārstāvjiem

Vakar, 18.martā, Ministru prezidents Indulis Emsis tikās ar Britu padomes ģenerāldirektora vietnieku Robinu Beikeru, Britu padomes direktori Latvijā Agitu Kalviņu un Lielbritānijas vēstnieku Latvijā Endrū Tesorjēru.
Tikšanās laikā Britu padomes ģenerāldirektora vietnieks R.Beikers iepazīstināja Ministru prezidentu I.Emsi ar līdzšinējiem Britu padomes darbības virzieniem un aktivitātēm Latvijā, kā arī informēja par turpmākajām iecerēm. R.Beikers atzīmēja, ka Britu padome atzinīgi vērtē Latvijas drīzo pievienošanos Eiropas Savienībai (ES) un turpinās savu darbību Latvijā, sadarbojoties ar Latviju jaunā kvalitātē kā ar Eiropas Savienības dalībvalsti. Īpaša prioritāte Britu padomei tuvākajos gados būs reģionālās sadarbības veicināšana, zinātnes, izglītības un valsts pārvaldes stiprināšana.
Ministru prezidents Indulis Emsis pauda gandarījumu par Britu padomes aktivitātēm Latvijā zinātnes, izglītības un valsts pārvaldes attīstības veicināšanā. I.Emsis kā galvenās prioritātes Latvijas sadarbībā ar Britu padomi atzīmēja angļu valodas apmācības programmas izveidi valsts pārvaldes institūciju darbiniekiem, cīņu ar korupciju un kontrabandas apkarošanu.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!