• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veicinot dialogu par izglītības reformu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85839

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 18.marta sēdē

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Veicinot dialogu par izglītības reformu

Lai mazinātu spriedzi par izglītības reformu un veidotu konstruktīvu dialogu ar dažādu izglītības reformā iesaistīto sabiedrības grupu pārstāvjiem, Ministru prezidents Indulis Emsis lūdzis izglītības ministru Juri Radzēviču izveidot sarunu grupu konsultācijām ar sabiedriskajām organizācijām par mazākumtautību izglītības reformas īstenošanu, kā arī izvērtēt iespēju izveidot atsevišķu departamentu mazākumtautību izglītībai.
Induļa Emša rezolūcijā norādīts, ka sarunu grupai izglītības un zinātnes ministra vadībā jānodrošina konsultācijas un dialogs ar sabiedriskajām organizācijām, kuras ir ieinteresētas konstruktīvā izglītības problēmu risināšanā, par galveno uzdevumu izvirzot problēmu konstatēšanu un risinājumu piedāvāšanu mazākumtautību izglītības reformas īstenošanai.
Tāpat ministram līdz 30.martam jāizvērtē iespēja izveidot Izglītības un zinātnes ministrijā atsevišķu struktūrvienību – mazākumtautību izglītības departamentu –, informējot Valsts kanceleju par nepieciešamajiem resursiem un rīcību struktūrvienības izveidei (piemēram, darbinieku skaitu, atalgojumu, pienākumu sadali u.c.).

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!