• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedaloties premjerministru konferencē Slovākijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85841

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Britu padomes pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Piedaloties premjerministru konferencē Slovākijā

Vakar, 18.martā, Ministru prezidents Indulis Emsis devās uz Bratislavu (Slovākija), kur 18.–19.martā piedalīsies premjerministru konferencē “Pretī plašākai Eiropai: jaunā dienas kārtība”. Konferenci organizē Vācijas ASV Maršala fonds sadarbībā ar Sabiedrisko lietu institūtu un Slovākijas Ārpolitikas asociāciju.
Konferencē tiks runāts par paplašinātās Eiropas Savienības (ES) un NATO turpmākajām attiecībām ar jaunajām kaimiņvalstīm. Tiks diskutēts par izaicinājumiem Balkānu reģiona valstīm to integrācijā Eiropas Savienībā, Eiropas attiecībām ar Melnās jūras un Kaukāza reģiona valstīm, ES Plašākas Eiropas iniciatīvu. Tiks pārrunāts Eiropas Savienības un Amerikas Savienoto valstu redzējums un iespējamā sadarbība demokrātijas, stabilitātes un izaugsmes veicināšanā iepriekš minētajos Eiropas reģionos.
Konferences ietvaros Ministru prezidents Indulis Emsis uzstāsies ar runu, kurā paudīs Latvijas redzējumu par turpmāko ES un NATO kaimiņvalstu politiskās un ekonomiskās attīstības atbalsta politiku un uzsvērs drošu un stabilu kaimiņattiecību nozīmi.
Plānots, ka pasākumā piedalīsies daudzu Eiropas valstu premjerministri, ārlietu un aizsardzības ministri, Gruzijas un Azerbaidžānas prezidenti, kā arī Eiropas Komisijas par paplašināšanos atbildīgais komisārs Ginters Ferhoigens, NATO ģenerālsekretārs Jāps de Hops Šefers, ASV senators Trents Lots.
Konferences ietvaros Ministru prezidentam notiks arī vairākas divpusējās tikšanās.
Latvijā Ministru prezidents Indulis Emsis atgriezīsies 20.marta pēcpusdienā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!