• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 12. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2004., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85512

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai Latvijā darba devēji un ņēmēji ir partneri

Vēl šajā numurā

12.03.2004., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 12. martā

Elizejas pilī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Francijas prezidentu Žaku Širaku.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga no Francijas dodas darba vizītē uz Amerikas Savienotajām Valstīm.

Saeimas Eiropas lietu komisijas sēde. Darba kārtībā iekļauti jautājumi par Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas paveikto un plānoto Eiropas Savienības strukturālo fondu apgūšanā un Eiropas Savienības INTERREG programmas īstenošanu Latvijā, kā arī par Eiropas Savienības prasību ieviešanu dzīvnieku izcelsmes atkritumu (blakusproduktu) jomā.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Briselē tiekas ar Eiropas Savienības (ES) veselības un patērētāju aizsardzības komisāru Deividu Birnu, lai apspriestu Latvijai aktuālos pasākumus, gatavojoties iestājai ES.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātā notiek diskusija par pētījumu “Pašvaldību loma sabiedrības integrācijas procesā”. Diskusiju vada Latvijas Cilvēktiesību un etnisko studiju centra direktore Ilze Brands-Kehre. Pasākumā piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks.

Rēzeknes rajona padomes telpās Eiropas kustība Latvijā rīko semināru “Kā sagatavoties Eiropas Savienības fondu izmantošanai”. Semināra mērķis ir iepazīstināt Latgales uzņēmējus, pašvaldību pārstāvjus un nevalstiskās organizācijas ar Eiropas Savienības atbalsta iespējām un iesniedzamo projektu vadlīnijām.

Kongresu nama Mazajā zālē notiek konference “Atbalsts Pasaules veselības organizācijas Vispārējās konvencijas par tabakas uzraudzību ratifikācijai un ieviešanai Latvijā”, kuru rīko Veselības veicināšanas centrs sadarbībā ar Veselības ministriju un Sabiedrības veselības asociāciju.

Berlīnē notiek Baltijas tūrisma biroja atklāšana un starptautiskā tūrisma birža “ITB Berlin 2004”, kurā piedalās Ekonomikas ministrijas Tūrisma departamenta direktore Aira Andriksone, kā arī vairāki Latvijas tūrisma uzņēmumi, tūrisma asociācijas un “airBaltic”.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija rīko publisku koncepcijas projekta par astoņu ciparu numerācijas ieviešanu Latvijā apspriešanu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!