• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2004., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83842

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šogad sveiks 70 000. jaunpilsoni

Vēl šajā numurā

03.02.2004., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3. februārī

Latviju oficiālā vizītē apmeklē Vācijas Federatīvās Republikas Bundestāga viceprezidente Suzanne Kastnere un viņas vadītā delegācija.

Ministru kabineta sēde.

Japānas vēstnieks Latvijā Tomio Učida ierodas atvadu vizītē pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pasniedz Triju Zvaigžņu ordeņus Leonam Vītolam, Antonam Brūverim un Veltai Zvirgzdiņai.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Nīderlandes lauksaimniecības, dabas un pārtikas drošības ministru Kīsu Vērmanu, lai runātu par Latvijas lauksaimnieku veiktajiem priekšdarbiem un vēl veicamo Eiropas Savienības integrācijas procesā, kā arī par Nīderlandes kā nākamās Eiropas Savienības (ES) prezidējošās valsts mērķiem kopējās ES lauksaimniecības politikā.

Zemkopības ministrijā sakarā ar Nīderlandes Lauksaimniecības, dabas un pārtikas drošības ministrijas delegācijas vizīti notiek seminārs, kurā diskutē par procedūrām un formalitātēm, kas jāievēro, darbojoties Eiropas Savienības institūcijās Briselē.

Smiltenes tehnikumā Kalnamuižā norisinās seminārs “Eiropas Sociālais fonds Latvijā”, kurā Labklājības ministrijas speciālisti informē par Eiropas Sociālā fonda un Kopienas iniciatīvas EQUAL projektu sagatavošanu un to ieviešanas nosacījumiem.

Ekonomikas ministrijā otrajā sanāksmē tiekas Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes darba grupa, lai apspriestu par Tūrisma nozares ekspertu padomes izveidošanu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!