• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārmaiņas Ekonomikas ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2004., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pievērš uzmanību reketam

Vēl šajā numurā

28.01.2004., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārmaiņas Ekonomikas ministrijā

Ministru kabinetā 27.janvārī akceptēts, ka šā gada 1.jūlijā tiek likvidēta Ekonomikas ministrijas (EM) padotībā esošā valsts budžeta iestāde – Centrālā dzīvojamo māju privatizācijas komisija. To paredz akceptētais MK rīkojums “Par Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas likvidāciju”.
Likvidāciju uzdots veikt likvidācijas komisijai, kuru izveido ar Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas priekšsēdētāja vietnieces rīkojumu un saskaņo ar ekonomikas ministru.
Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas valdījumā un citu valsts institūciju valdījumā esošos nekustamos īpašumus, par kuru sagatavošanu vai nodošanu privatizācijai ir pieņemti Ministru kabineta rīkojumi par valsts dzīvojamo māju sagatavošanu vai nodošanu privatizācijai, paredzēts nodot valsts aģentūras “Mājokļu aģentūra” valdījumā un ierakstīt zemesgrāmatā uz valsts vārda valsts aģentūras “Mājokļu aģentūra” personā.

EM Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!