• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par īpašu uzdevumu ministra vizīti Parīzē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.2003., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81146

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lielbritānijas akceptu ES paplašināšanai

Vēl šajā numurā

19.11.2003., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par īpašu uzdevumu ministra vizīti Parīzē

No 12.līdz 15.novembrim Parīzē darba vizītē uzturējās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks. Vizītes laikā ministrs tikās ar Francijas Eiropas lietās deleģēto ministri Noeli Lenuāru, lai pārrunātu sabiedrības integrācijas procesa aktualitātes saistībā ar Latvijas virzību uz Eiropas Savienību (ES).

Vizītes laikā ministram bija vairākas tikšanās ar Francijas parlamentāriešiem: jaunievēlēto Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Francijas delegācijas vadītāju Bernāru Šreineru, Nacionālās asamblejas Francijas un Latvijas draudzības grupas prezidenti Natalī Gotjē un arī Senāta Francijas un Baltijas valstu draudzības grupas prezidentu Denī Badrē.

N.Muižnieks tikās ar Francijas prezidenta Žaka Širaka padomnieci, Augstās integrācijas padomes vadītāju Blandīni Križeli, lai savstarpēji iepazītu abu valstu pieredzi sabiedrības integrācijas procesā. Latvijas un Francijas pieeja naturalizācijas un integrācijas jautājumu risināšanā izvērtēta arī sarunā ar Francijas Sociālo lietu, nodarbinātības un solidaritātes ministrijas Iedzīvotāju un migrācijas direkcijas vadītāju Žanu Geremenku.

13.novembrī pēc R.Šūmana fonda prezidenta Žana Dominika Džuljāni uzaicinājuma ministrs uzstājās ar uzrunu konferencē par sabiedrības integrāciju, kā arī sniedza interviju tiešraidē kanāla TV5 vakara ziņu izlaidumā.

Ministrs tikās arī ar Latvijas goda konsuliem Francijā. 15.novembrī ministrs Latviešu apvienības Francijā rīkotajās valsts svētku svinībās uzrunāja Francijā dzīvojošos latviešus.

Ministrs sniedza vairākas intervijas Francijas masu mediju pārstāvjiem par sabiedrības integrācijas procesu Latvijā, kā arī aktualitātēm virzībā uz pilnīgu dalību Eiropas Savienībā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!