• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursu "Mans latviešu valodas skolotājs". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2003., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nākamā gada budžetu

Vēl šajā numurā

14.11.2003., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konkursu “Mans latviešu valodas skolotājs”

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) rudenī izsludināja projekta “Valsts valodas attīstība” konkursu. Arī Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācija (LVLSA) iesniedza divus projektu pieteikumus: “Padomu portfelis skolēnu vecākiem latviešu valodas un literatūras apguvei” un konkursa “Mans latviešu valodas skolotājs” izstrādi. Abi projekti guva atbalstu un finansējumu.

Konkursa “Mans latviešu valodas skolotājs” mērķis ir apzināt un godināt tos skolotājus, kuru pedagoģiskais un sabiedriskais ieguldījums skolēnu galvās un sirdīs un arī apkārtējā kultūrvidē ir plašāks par novadītu mācību stundu klasē. LVLSA vēlētos, lai konkursa nominācija “Mans latviešu valodas skolotājs” būtu ilglaicīga un sadarbībā ar pašvaldībām un IZM notiktu katru gadu.

Konkursa ietvaros plānots veidot arī virtuālo grāmatu internetā ar labāko skolotāju pedagoģisko un sabiedrisko devumu un viņu fotogrāfijām.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa izsniegta katra rajona latviešu valodas skolotāju metodiskās apvienības vadītājiem 3. novembrī ISEC seminārā tālākai darbībai savā pašvaldībā un popularizēšanai skolās.

Konkursa nolikums un pieteikuma forma izlasāma arī Latvijas Valodu skolotāju asociācijas mājaslapā internetā, un anketas atsūtāmas līdz 1. decembrim.

Anita Vanaga, LVLSA priekšsēdētāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!