• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunpilsoņu sveikšanu valsts 85.gadadienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2003., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konkursu "Mans latviešu valodas skolotājs"

Vēl šajā numurā

14.11.2003., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunpilsoņu sveikšanu valsts 85.gadadienā

Šodien, 14.novembrī, Rīgā, Melngalvju namā, tiks izsniegti Ministru kabineta rīkojuma izraksti par uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā 85 jaunajiem Latvijas pilsoņiem.

Jaunos Latvijas pilsoņus sveiks Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs un LR Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane.

Jaunie pilsoņi, kuri saņems izrakstus, naturalizējušies Naturalizācijas pārvaldes Rīgas Vidzemes un Latgales, kā arī Rīgas Pārdaugavas reģionālajā nodaļā, kas apkalpo gan Rīgas, gan Rīgas rajona iedzīvotājus.

Svinīgais pasākums, kurā tiek sveikti jaunie Latvijas pilsoņi rīdzinieki, kļuvis par tradīciju Naturalizācijas pārvaldes un Rīgas domes veiksmīgajā sadarbībā. Šoreiz tas tiek veltīts Latvijas valsts 85.gadadienai.

Latvijas pilsonību naturalizācijas kārtībā šogad jau ieguvušas 8059 personas, tai skaitā 878 viņu nepilngadīgie bērni. Šā gada septembrī un oktobrī strauji pieaugusi iedzīvotāju interese par Latvijas pilsonības iegūšanu. Oktobrī naturalizācijas iesniegumu skaits bija 1371, kas ir lielākais šogad un trešais lielākais pārvaldes pastāvēšanas laikā.

LR Naturalizācijas pārvaldes informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!