• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālās bibliotēkas projektu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2003., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par studētiespējas nodrošināšanu

Vēl šajā numurā

15.08.2003., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālās bibliotēkas projektu

Atsaucoties uz plašsaziņas līdzekļos izskanējušām ziņām, ka kultūras ministre Inguna Rībena apšauba nepieciešamību īstenot Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) ēkas būvniecību pēc Gunāra Birkerta projekta, Kultūras ministrija informē.

2003. gada 7. jūnijā pieņemtais LNB projekta īstenošanas likums paredz realizēt LNB ēkas būvniecību pēc arhitekta Gunāra Birkerta projekta. Šo likumu ir apstiprinājis Ministru kabinets, Saeima un izsludinājusi Valsts prezidente. Kultūras ministrija, būdama projekta pasūtītāja, mērķtiecīgi strādā, lai realizētu likumā noteikto – uzbūvētu LNB ēku līdz 2008.gada 18.novembrim.

Kultūras ministrija un kultūras ministre Inguna Rībena nav publiski paudusi šaubas par nepieciešamību realizēt LNB projektu atbilstoši LNB projekta īstenošanas likumam.

“LNB projekta realizācija ir viena no Kultūras ministrijas prioritātēm. Ministrijas pašreizējā vadība kopš pirmajām darba dienām ir centusies darīt visu iespējamo, lai sakārtotu projekta vadību un sāktu reālu darbu iecerētā būvlaukuma teritorijā,” apstiprina KM valsts sekretārs Daniels Pavļuts, LNB projekta īstenošanas vadības grupas vadītājs.

Kultūras ministrijas informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!