• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauna e-pasta izveidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2003., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Nacionālās bibliotēkas projektu

Vēl šajā numurā

15.08.2003., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauna e-pasta izveidi

No vakardienas, 14.augusta, Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departamentā ir izveidota jauna e-pasta adrese: viedoklis@iem.gov.lv, kurā iedzīvotāji tiek aicināti izteikt tieši savu viedokli par dažādu iekšlietu struktūrvienību – policijas, ugunsdzēsēju, robežsargu, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes – darbu.

30. jūnijā, kad iekšlietu ministrs Māris Gulbis un parlamentārā sekretāre Linda Mūrniece Sabiedriskās politikas centrā “Providus” piedalījās diskusijā ar dažādu sabiedrisko organizāciju pārstāvjiem, izskanēja doma, ka ir nepieciešams uzklausīt ne tikai sūdzības, kas saistītas ar administratīvajiem vai kriminālpārkāpumiem, bet arī sabiedrības viedokli un priekšlikumus, kā uzlabot iekšlietu iestāžu darbu.

Ik dienas Iekšlietu ministrijas kanceleja saņem iedzīvotāju iesniegumus, sūdzības un priekšlikumus. To skaits, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir krasi palielinājies. Visa aizvadītā gada laikā kanceleja ir saņēmusi 889 vēstules, bet šogad jau ir reģistrēti 1409 iedzīvotāju iesniegumi.

Preses un sabiedrisko attiecību departaments ir secinājis, ka bieži vien cilvēki vienkārši vēlas izteikt savu viedokli, darīt to zināmu Iekšlietu ministrijas vadībai, pat negaidot konkrētu atbildi. Turklāt daudzi uzskata, ka vēstuļu rakstīšana ir lēns un darbietilpīgs process, toties e-pasts ir daudz ērtāks un mūsdienīgāks sazināšanās veids.

Iekšlietu ministrijas darbiniekiem ir būtiski zināt sabiedrības viedokli, kā tiek vērtēts viņu darbs gan kopumā, gan atsevišķos gadījumos vai pasākumos. Tas varētu būt kā savdabīgs barometrs, kas parādītu, kam nākotnē būtu jāpievērš lielāka uzmanība, ko sabiedrība gaida no iekšlietu darbiniekiem un visas struktūras kopumā. Tieši tādēļ ir izveidota šī jaunā e-pasta adres. Preses un sabiedrisko attiecību departaments regulāri izskatīts iedzīvotāju saņemto informāciju, visu apkopos un analizēs. Ar to tiks iepazīstināti arī atbildīgo dienestu vadītāji.

Iekšlietu ministrijas Preses un  sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!