• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar Somijas uzņēmējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2003., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Regates dalībnieki: Rīgā vērts atgriezties

Vēl šajā numurā

15.08.2003., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar Somijas uzņēmējiem

Trešdien, 13.augustā, Ministru prezidents Einars Repše tikās ar Somijas uzņēmuma “Metsaliitto” pārstāvi Ēro Kiteli un akciju sabiedrības “Baltic Pulp” direktoru Juku Laitinenu, lai pārrunātu celulozes rūpnīcas būves ieceres Latvijā. Sarunā piedalījās arī Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers un zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

Ministru prezidents uzklausīja Somijas pārstāvju un A.Šlesera vadītās celulozes projekta darba grupas informāciju par celulozes rūpnīcas izbūves projektu Latvijā.

E.Repše uzsvēra, ka pašreiz galvenā problēma ir rūpnīcas iespējamās ietekmes uz vidi izvērtēšana un tādu ražošanas tehnoloģiju izvēle, kas būtu videi visdraudzīgākās. Lai rastu atbildi uz šo jautājumu, Latvijas eksperti plāno apmeklēt Somiju un izpētīt Somijas celulozes rūpnīcu ietekmi uz vidi.

A.Šlesera vadītā celulozes projekta darba grupa sagatavos valdībai nepieciešamo informāciju par rūpnīcas izbūves projektu, kas ļaus valdībai pieņemt lēmumu šajā jautājumā. Paredzams, ka jautājums tiks izskatīts Ministru kabinetā šā gada oktobrī.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!