• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akciju "Labā zvaigzne". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.01.2003., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai mēs ēdam vislabāko ēdienu

Vēl šajā numurā

09.01.2003., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akciju “Labā zvaigzne”

Labklājības ministre Dagnija Staķe izsaka pateicību visiem cilvēkiem, organizācijām un uzņēmumiem, kas nesavtīgi atbalstījuši labdarības atbalsta akciju “Labā zvaigzne”, tādējādi palīdzot akcijas rīkotājiem veicināt labdarības idejas attīstību Latvijā un sniedzot iespēju labdarus godināt akcijas īpašā dienā — Zvaigznes dienā.

“Ir ļoti svarīgi, ka mums līdzās ir tādi cilvēki, kas nav vienaldzīgi pret citu sāpēm un ciešanām... Cilvēki, kas grūtā brīdī pasniedz izpalīdzīgu roku. Tāpēc, lai vismaz vienā dienā varētu šos labo darbu veicējus godināt un pasniegt zvaigznītes nozīmīti, kas simbolizē – ne vienu dienu bez laba darba, akcijas realizēšanā iesaistījās ne viens vien cilvēks, uzņēmums, organizācija,” atzina labklājības ministre.

Lai labdarības atbalsta akcijas aicinājumu pateikt paldies savam labdarim sadzirdētu ikviens un lai notiktu dievkalpojums Doma baznīcā un svinīgais pasākums, kurā tika godināti labdari, akcijas rīkotājiem palīdzību sniedza: a/s “Diena”, a/s “Gutta”, a/s “Latvijas balzams”, a/s “Veta”, SIA “Lāči”, SIA “Zelta kliņģeris”, SIA “Valmieras maiznieks”, SIA “Smagars”, bērnunams “Lejasstrazdi”, koris “Mūza”, RRC koledža, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Latvijas Televīzija un Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas konsistorija.

Akciju, kuras mērķis bija dot iespēju pateikties savam labdarim, jau ceturto gadu rīkoja Labklājības ministrija sadarbībā ar Nevalstisko organizāciju centru un Latvijas Pašvaldību savienību.

Par “Labās zvaigznes” kandidātiem šogad tika minēti 1042 Latvijas iedzīvotāji, sabiedriskās organizācijas, uzņēmumi, ārzemju filantropi. 365 no tiem saņēma Labās zvaigznes zīmi, bet pilnīgi visi pieteiktie – pateicības rakstus.

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!