• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 27. decembra rīkojums Nr. 731 "Par Valsts bērna tiesību aizsardzības centra reorganizāciju un Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāta izveidi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2002., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69862

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrijas instrukcija Nr.7

Par grozījumiem Zemkopības ministrijas 2001.gada 1.oktobra instrukcijā Nr.6

Vēl šajā numurā

30.12.2002., Nr. 190

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 731

Pieņemts: 27.12.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.731

Rīgā 2002.gada 27.decembrī (prot. Nr.60, 79.§)

Par Valsts bērna tiesību aizsardzības centra reorganizāciju un Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāta izveidi

1. Izveidot ar 2003.gada 1.janvāri Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariātu.

2. Lai novērstu funkciju sadrumstalotību, koordinētu bērnu tiesību aizsardzības jautājumu risināšanu un īstenotu bērnu un ģimenes politiku atbilstoši Deklarācijai par Ministru kabineta iecerēto darbību, reorganizēt Valsts bērna tiesību aizsardzības centru un pievienot to Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariātam.

3. Noteikt, ka Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāts ir Valsts bērna tiesību aizsardzības centra funkciju, tiesību un saistību pārņēmējs.

4. Valsts kancelejai:

4.1. izveidot reorganizācijas komisiju, lai veiktu Valsts bērna tiesību aizsardzības centra auditu. Reorganizācijas komisijas sastāvā iekļaut īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās pilnvarotu pārstāvi;

4.2. sadarbībā ar īpašu uzdevumu ministru bērnu un ģimenes lietās sagatavot nepieciešamos normatīvo aktu projektus un līdz 2003.gada 10.janvārim iesniegt tos Ministru kabinetā.

5. Valsts bērna tiesību aizsardzības centra direktoram nodrošināt Valsts bērna tiesību aizsardzības centra materiālo un finanšu līdzekļu inventarizāciju un ar 2003.gada 10.janvāri nodot minētos līdzekļus Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariātam.

6. Finanšu ministrijai, izstrādājot 2003.gada valsts budžeta “bāzes izdevumu” projektu, pārdalīt līdzekļus, samazinot dotāciju no vispārējiem ieņēmumiem Izglītības un zinātnes ministrijas programmai 17.00. “Bērnu tiesību aizsardzība” par 227372 latiem, vienlaikus par šo summu palielinot dotāciju no vispārējiem ieņēmumiem Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariātam.

7. Saskaņā ar likuma “Par budžetu un finanšu vadību” 15.pantu finanšu ministram apstiprināt izdevumus 38454 latu apmērā Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāta darbības nodrošināšanai 2003.gada pirmajos trīs mēnešos, vienlaikus par šo summu samazinot Izglītības un zinātnes ministrijas programmai 17.00. “Bērnu tiesību aizsardzība” apstiprinātos finanšu resursus.

Ministru prezidents E.Repše

Īpašu uzdevumu ministrs bērnu un ģimenes lietās A.Baštiks

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!