• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 27. decembra rīkojums Nr. 730 "Grozījumi Ministru kabineta 2002. gada 5.decembra rīkojumā Nr.665 "Par Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariāta un Valsts civildienesta pārvaldes reorganizāciju"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2002., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69861

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.731

Par Valsts bērna tiesību aizsardzības centra reorganizāciju un Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāta izveidi

Vēl šajā numurā

30.12.2002., Nr. 190

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 730

Pieņemts: 27.12.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.730

Rīgā 2002.gada 27.decembrī (prot. Nr.59, 28.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2002. gada 5.decembra rīkojumā Nr.665 “Par Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariāta un Valsts civildienesta pārvaldes reorganizāciju”

Izdarīt Ministru kabineta 2002.gada 5.decembra rīkojumā Nr.665 “Par Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariāta un Valsts civildienesta pārvaldes reorganizāciju” (Latvijas Vēstnesis, 2002, 180.nr.) šādus grozījumus:

1. Svītrot rīkojuma nosaukumā vārdus “un Valsts civildienesta pārvaldes”.

2. Izteikt 1.punktu šādā redakcijā:

“1. Lai nodrošinātu valsts pārvaldes reformas koordinētu vadību un tās institucionālo struktūru atbilstoši Deklarācijā par Ministru kabineta iecerēto darbību noteiktajiem uzdevumiem, saskaņā ar Ministriju iekārtas likuma 15.panta 1.punktu reorganizēt valsts pārvaldes iestādi – Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariātu.”

3. Izteikt 5.punktu šādā redakcijā:

“5. Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās pārraudzībā esošo iestādi – Valsts civildienesta pārvaldi – ar 2003.gada 1.janvāri nodot Ministru prezidenta pakļautībā.”

4. Izteikt 6.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

“6.1. izveidot reorganizācijas komisiju, lai veiktu Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariāta auditu. Reorganizācijas komisijas sastāvā iekļaut arī īpašu uzdevumu ministra reģionālās attīstības un pašvaldību lietās pilnvarotu pārstāvi;”.

5. Papildināt rīkojumu ar 6.1 punktu šādā redakcijā:

“6.1 Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariāta vadītājam veikt materiālo un finanšu līdzekļu inventarizāciju un ar 2003.gada 10.janvāri nodot materiālos līdzekļus attiecīgi Valsts kancelejai, Reģionālās politikas un plānošanas pārvaldei, kā arī īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātam un īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariātam.”

Ministru prezidents E.Repše

Tieslietu ministrs A.Aksenoks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!