• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 4.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.2002., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61070

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunām iespējām gremošanas slimību izziņā

Vēl šajā numurā

10.04.2002., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākusi 4.burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trijiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 21. februārī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 1. un 12. martā. Tie ir grozījumi Aizsargjoslu likumā, kurus Valsts prezidente bija nosūtījusi Saeimai otrreizējai caurlūkošanai, grozījumi likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” un Iedzīvotāju reģistra likumā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem — attiecībā uz telekomunikācijām un dzelzceļa transportu. Grozījumi izdarīti arī noteikumos par atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanu, par notekūdeņu dūņu izmantošanu augsnes mēslošanā un vēl citos. Noteikumiem par atkritumu ievešanu pārstrādei un to eksporta un tranzīta kārtību ir pieci pielikumi: sarkanais saraksts (atkritumi, kas ir īpaši bīstami cilvēka veselībai un videi), dzeltenais saraksts (atkritumi, kas ir vai var būt bīstami veselībai un videi) un zaļais saraksts (atkritumi, kas nav bīstami veselībai un videi), kā arī veidlapu paraugi. Saskaņā ar Ārstniecības likumu izdoti noteikumi par medicīnisko ierīču ekspluatācijas un tehniskās uzraudzības kārtību un par obligātajām prasībām ārstniecības iestādēm un to struktūrvienībām. Izdoti jauni noteikumi par kārtību, kādā reliģiskās organizācijas iesniedz pārskatu par savu darbību. Saskaņā ar Sodu izpildes kodeksu izdoti noteikumi par notiesāto darba samaksu brīvības atņemšanas iestādēs un Brīvības atņemšanas iestāžu iekšējās kārtības noteikumi. Apstiprināts Dzimumu līdztiesības padomes nolikums. Tā būs Ministru kabineta izveidota konsultatīva un koordinējoša valsts institūcija, kuras lēmumiem ir ieteikuma raksturs.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!