• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LV" dokumentu rādītājs "a". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.1995., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojuma pieņemšana

Vēl šajā numurā

27.05.1995., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LV" dokumentu rādītājs "a"

Kas ir ilgāki "Latvijas Vēstneša" domubiedri, atcerēsies, ka pagājušajā gadā ik pēc ceturkšņa nāca klajā īpašas pielikuma "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" rādītāju burtnīcas. Tajās pēc likumu un pārējo valsts normatīvo aktu hronoloģiskajām publikācijām šie dokumenti tika grupēti alfabētiskā tematiskā kārtojumā. Pēc tā tad vienā mirklī var parocīgi atrast jebkuru likumu vai Ministru kabineta noteikumu, kam normatīvs raksturs, jo tie visi tikuši publicēti oficiālajā pamatlaikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un tā oficiālajās pielikumburtnīcās "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti".

Šodien pie Jums tātad dodas šā gada pirmais rādītājs "a" (alfa), kurš aptver 1995. gadu no 3. janvāra līdz 31. martam… Kur to (tāpat kā "Spoguli") dabūt, ja neesat pastāvīgais abonents? Kā parasti: preses kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu un reklāmas daļā (Rīgā, Baznīcas ielā 4a, blakus viesnīcai "Latvija", IV stāvā).

Lai Jums esam noderīgi! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!