• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunais Profesiju klasifikators - uz Jūsu katra darba galda. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.1998., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50475

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas ekonomikas ministru tikšanos Rīgā Par EP ekspertu viedokli par reliģiskajām organizācijām Par Medicīnas fakultātes ķirurģijas klīniku Par naftas produktu pārkraušanu Par valsts ceļu gatavību ziemai

Vēl šajā numurā

29.10.1998., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunais Profesiju klasifikators — uz Jūsu katra darba galda

Nupat, vakar pēcpusdienā, 28.oktobrī, "Latvijas Vēstneša" Mazās poligrāfijas apgādā atsevišķā izdevumā nācis klajā jaunais, sabrošētais Profesiju klasifikators. Tas ir valsts vienotās ekonomiskās informācijas klasifikācijas sistēmas sastāvdaļa.

Profesiju klasifikators izstrādāts Latvijas Darba zinātniskās pētniecības institūtā un apstiprināts ar Labklājības ministrijas 1998.gada 9.oktobra rīkojumu nr.246. Terminoloģijas jautājumos konsultācijas snieguši Latvijas Zinātņu akadēmijas Latviešu valodas institūta un tautsaimniecības nozaru speciālisti.

Profesiju klasifikatora lietošana ir obligāta norma visā Latvijas teritorijā — valsts un pašvaldību iestādēs, uzņēmumos un uzņēmējsabiedrībās, kā arī fondos un reliģiskajās organizācijās. Tāpēc darba ērtībai tiek piedāvāts šis operatīvais izdevums.

KLAS.JPG (19169 BYTES)

Izdevumu var iegādāties "Latvijas Vēstneša" redakcijā, Sludinājumu un reklāmas daļā un "Latvijas Vēstneša" preses namiņā. Tā cena — Ls 3,54 (pamatcena — Ls 3,00 plus PVN 18% — Ls 0,54). Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!