• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas mediķiem Albānijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.1999., Nr. 143/146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24230

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: - uzrunājot Latviju Mātes dienā, 9.maijā

Vēl šajā numurā

11.05.1999., Nr. 143/146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas mediķiem Albānijā

Šā gada 28.aprīlī Nacionālo bruņoto spēku mediķu vienība astoņu cilvēku sastāvā devās uz Albāniju, lai piedalītos NATO vadītajā humānajā misijā Kosovas albāņu bēgļu nometnēs. Latvijas mediķu kontingents (LATMEDCON) Albānijā uzsācis darbu AFOR BELLSSA (Beļģija, Latvija, Luksemburga, Slovēnija, Slovākija Albānijā) sastāvā. Latvijas mediķu vienība veic humāno misiju Golenā — aptuveni 50 km no Tirānas un 8 km no ostas pilsētas Durres militārajā nometnē "Simba I".

Lai precizētu situāciju un apstākļus, kādos darbojas NBS mediķu vienība, un ņemot vērā ļoti īso misijas sagatavošanas un plānošanas procesu, lai precizētu un novērstu misijas laikā iespējamās problēmas, Nacionālo bruņoto spēku komandiera ZS pulkveža R.Graubes uzdevumā 11.maijā uz AFOR BELLSSA darbības reģionu dosies Nacionālo bruņoto spēku štāba priekšnieks ZS pulkvedis G.Ābols. Štāba priekšnieku pavadīs par LATMEDCON atbildīgie NBS medicīnas, starptautisko līgumu un sakaru speciālisti.

NBS štāba priekšniekam plānotas tikšanās ar AFOR vadību, Beļģijas bruņoto spēku kontingenta Albānijā vadību, kā arī ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku medicīnas vienības karavīriem.

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku štāba preses dienesta informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!