• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.1999., Nr. 143/146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24224

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas mediķiem Albānijā

Vēl šajā numurā

11.05.1999., Nr. 143/146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministru

Saskaņā ar 10.maijā preses konferencē pausto lēmumu par ekonomikas ministra Ainara Šlesera demisijas pieprasījumu Ministru prezidents Vilis Krištopans ir nosūtījis vēstuli koalīcijas partiju frakciju priekšsēdētājiem, kurā atbilstoši Koalīcijas līguma prasībām informē par savu lēmumu pieprasīt ekonomikas ministra atkāpšanos.

Pamatojot savu lēmumu, V.Krištopans pauž viedokli, ka profesionālās kvalitātes ziņā A.Šlesera darbība ir bijusi neapmierinoša. Starp daudzajiem neizpildītajiem darbiem V.Krištopans min Likumu par iekšējā tirgus aizsardzību, kas tika pieņemts 11.februārī, bet tam atbilstošo noteikumu projektu par valsts iekšējā tirgus komisijas izveidošanu un tās nolikumu Ekonomikas ministrija Valsts kancelejā iesniedza tikai pēc vairākiem atgādinājumiem. Tāpat Antidempinga likumprojekts vēl nav iesniegts, kaut arī tā termiņš bija 1.marts, likumprojektu par regulatoriem bija jāiesniedz Ministru kabinetā līdz 1.maijam.

Vienlaikus V.Krištopans ir nosūtījis vēstuli Jaunās partijas frakcijas priekšsēdētājai Silvijai Dreimanei, kurā lūdz frakciju atbilstīgi Koalīcijas līgumam izvirzīt nākamo ekonomikas ministra kandidātu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!