• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Fulbraita zinātnes un tehnoloģiju programmas konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2011., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225633

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministre: Par "Latvenergo" atbalstu daudzbērnu ģimenēm

Vēl šajā numurā

10.02.2011., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Fulbraita zinātnes un tehnoloģiju programmas konkursu

ASV vēstniecība sadarbībā ar ASV Valsts departamenta Izglītības un kultūras lietu biroju un Starptautiskās izglītības institūtu izsludina konkursu uz Fulbraita zinātnes un tehnoloģiju programmas stipendijām doktorantūras studentiem 2012./2013.mācību gadam.

Fulbraita zinātnes un tehnoloģiju programmas stipendija tiek piešķirta doktorantūras studijām zinātnē, tehnoloģijās, inženierzinātnēs un matemātikā vadošajās ASV universitātēs šajās nozarēs. Studenti, kas saņems šīs stipendijas, tiks uzņemti doktorantūras programmās ASV universitātēs 2012./1013.akadēmiskajā gadā. Programmā iespējams saņemt stipendiju līdz pat trīs gadu studiju periodam. Vairāk informācijas par programmu un pieteikšanās noteikumiem pieejama ASV vēstniecības mājaslapā.

Pretendentiem uz stipendiju jābūt oficiāli reģistrētiem Latvijas iedzīvotājiem ar Latvijas pilsoņa vai nepilsoņa pasi un līdz 2012.gada 1.augustam jābūt ieguvušiem bakalaura grādu. Pretendentiem labi jāpārvalda angļu valoda – TOEFL (vai līdzvērtīga) testa rezultātam jābūt 580 punkti vai vairāk.

Pieteikšanās termiņš ir 2011.gada 20.maijs. Plašāka informācija un pieteikuma anketa pieejama internetā (https://apply.embark.com/student/fulbright/international), kā arī ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļā Rīgā, Smilšu ielā 7.

Lai arī pieteikšanās termiņš ir šā gada 20.maijs, kandidātiem jāinformē ASV vēstniecība par nodomu pieteikties stipendijai līdz 15.aprīlim. Lai informētu vēstniecību vai noskaidrotu sev interesējošus jautājumus, lūgums sazināties ar Ingrīdu Bodnieci: BodnieceI@state.gov, 67509024.

ASV vēstniecības Rīgā Preses un kultūras nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!