• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrija: Par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2011., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224075

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par darba grupu budžeta konsolidācijas un reformu īstenošanai

Vēl šajā numurā

11.01.2011., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija: Par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas konkursu

5.janvārī Ekonomikas ministrija atkārtoti izsludinājusi konkursu uz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) priekšsēdētāja un četriem padomes locekļu amatiem.

Kandidātiem pieteikums dalībai konkursā jāiesniedz Ekonomikas ministrijā līdz 24.janvārim. Trīs padomes locekļu amata pienākumu izpilde tiks sākta pēc 2011.gada 1.jūlija, kad beigsies pilnvaru termiņš esošajiem padomes locekļiem.

SPRK priekšsēdētāja amata pretendentam jābūt LR pilsonībai, augstākajai izglītībai (vēlams ekonomikas vai tiesību zinātņu jomā), administratīvā darba pieredzei vai pieredzei darbā kādā no regulējamām nozarēm, ne mazāk kā trīs gadu pieredzei vadošā amatā, izpratnei par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas jautājumiem, zināšanām par normatīvajiem aktiem regulējamo nozaru jomā, teicamām angļu valodas zināšanām, vadības, organizēšanas un stratēģiskās plānošanas prasmēm un prasmei lietot teorētiskās zināšanas praksē, izteikt un aizstāvēt viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem, labām analītiskām spējām, kā arī augstai atbildības sajūtai un labām komunikācijas spējām.

Savukārt SPRK padomes locekļa amata pretendentiem tiek izvirzītas šādas prasības: LR pilsonība, augstākā izglītība (vēlams ekonomikas vai tiesību zinātņu jomā), administratīvā darba pieredze vai pieredze darbā kādā no regulējamām nozarēm, izpratne par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas jautājumiem, zināšanas par normatīvajiem aktiem regulējamo nozaru jomā, teicamas angļu valodas zināšanas, organizēšanas un stratēģiskās plānošanas prasmes, prasme lietot teorētiskās zināšanas praksē, izteikt un aizstāvēt viedokli par kompetencē esošiem jautājumiem, labas analītiskās spējas, augsta atbildības sajūta un labas komunikācijas spējas.

Kandidātiem dalībai konkursā jāiesniedz pieteikums, norādot amatu, uz kuru pretendē, autobiogrāfija (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas; rakstisks konceptuāls izklāsts par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas attīstību valstī (divas lapas A4 formātā); kā arī rakstisks apliecinājums par atbilstību likumā “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” noteiktajām prasībām.

Konkurss uz SPRK priekšsēdētāja un viena padomes locekļa amatu jau tika izsludināts 2010.gada nogalē, bet EM saņēma konkursa komisijas izvēlēto pretendentu iesniegumus, kuros viņi atsauca savu dalību konkursā. Tā kā šā gada 1.jūlijā beidzas pilnvaru termiņš pārējiem trim padomes locekļiem, šobrīd tiek izsludināti konkursi uz visiem padomes locekļu amatiem.

Ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!