• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Tiekoties ar ASV Valsts kases pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2010., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221466

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministrs: Tiekoties ar Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību

Vēl šajā numurā

17.11.2010., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Tiekoties ar ASV Valsts kases pārstāvi

15.novembrī finanšu ministrs Andris Vilks tikās ar ASV Valsts kases vadītāja vietnieku Nīlu Volinu, kurš bija ieradies Latvijā darba vizītē. Amatpersonas pārrunāja abu valstu turpmāko ekonomisko sadarbību, kā arī Latvijas 2011.gada valsts budžeta sagatavošanu.

Finanšu ministrs informēja ASV pārstāvi par Latvijas apstiprināto vidēja termiņa makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas ietvaru 2011.–2013.gadam. Pēc aktuālajiem šā gada trešā ceturkšņa IKP pieauguma rādītājiem 2010.gadam Finanšu ministrija prognozē IKP samazinājumu par 0,4%, 2011.gadam pieaugumu par 3,3%, 2012.gadam – pieaugumu par 4% un 2013.gadam – pieaugumu par 3,9%.

“Ņemot vērā aktualizēto makroekonomiskās attīstības scenāriju un šā gada deviņu mēnešu konsolidētā kopbudžeta izpildi, 2011.gada konsolidācijas apmērs būs 280 miljonu latu, kas atbilstoši novērtējumam nodrošinās nākamā gada budžeta deficītu līdz 6% no IKP,” tikšanās laikā skaidroja A.Vilks.

Tikšanās noslēgumā ministrs pateicās ASV Valsts kases vadītāja vietniekam par sniegto ieguldījumu un ekspertu padomiem, strādājot pie banku sektora restrukturizācijas jautājumiem, kā arī augstu novērtēja abu valstu kopējo sadarbību.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!