• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunā termināļa būvniecību lidostā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2010., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219730

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu iekšlietu ministru tikšanos Tallinā

Vēl šajā numurā

19.10.2010., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunā termināļa būvniecību lidostā

15.oktobrī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar VAS “Starptautiskā lidosta Rīga” komercplatību apsaimniekotāja Turcijas uzņēmuma “TAV Airports Holding” izpilddirektoru Seni Seneru un biznesa attīstības direktoru Serkanu Katanu, lai pārrunātu uzņēmēju plānotos investīciju projektus lidostā “Rīga”, tai skaitā jaunā lidostas termināļa būvniecības plānus.

V.Dombrovskis tikšanās laikā pauda viedokli, ka jaunā termināļa būvniecība jāīsteno trīspusējā sadarbībā starp Turcijas kompāniju, lidostu “Rīga” un aviokompāniju “airBaltic”. Šāds projekta attīstības un realizācijas modelis atbilstu arī labākajiem pasaules modeļiem aviācijas biznesā.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis informēja, ka nāks klajā ar ierosinājumu pie Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padomes izveidot speciālu darba grupu, kuras mērķis būtu veicināt un attīstīt jaunā lidostas termināļa projektu.

Līga Krapāne,
Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!