• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar "Iespējamās misijas" jaunajiem dalībniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2010., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

26.08.2010., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar “Iespējamās misijas” jaunajiem dalībniekiem

24.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar 12 izglītības programmas “Iespējamā misija” trešā iesaukuma dalībniekiem, kā arī programmas dalībskolu direktoriem, mentoriem un atbalstītājiem.

“Es esmu ne tikai “Iespējamās misijas” patrons, bet arī fans. Es pateicos par man dāvāto uzticību, aicinot būt par šīs misijas patronu, un gribu apliecināt, ka es ticu jums, jo tieši tādi skolotāji kā jūs paceļ izglītības kvalitātes latiņu jaunā līmenī,” tikšanās laikā atzina V.Zatlers.

Valsts prezidents atzina, ka programma dod vērtīgu iespēju jauniešiem pēcstudiju gados sasniegt vairāk, ātrāk pārbaudīt un gūt gandarījumu par savām spējām, proti, pārliecināties, vai pēc studijām viņi ir gatavi dzīvei. Viņš pauda pārliecību, ka iespēja saņemt atbildi par savām spējām ir ļoti nepieciešama, lai augtu gan “Iespējamās misijas” dalībnieku pašapziņa, gan līdz arī to arī viņu skolēnu pašapziņa.

1.septembrī jaunie “Iespējamās misijas” skolotāji sāks darbu dažādās Latvijas skolās. Viņi pievienosies 14 “Iespējamās misijas” otrā iesaukuma dalībniekiem, kas darbu skolās turpinās otro mācību gadu.

Valsts prezidenta iniciatīva pirms jaunā mācību gada uz svinīgu tikšanos Rīgas pilī aicināt jaunos “Iespējamās misijas” skolotājus kļuvusi par tradīciju, atbalstot šādu izglītības iniciatīvu un paužot pārliecību, ka Latvijas nākotnes pamats ir izglītoti un radoši cilvēki.

Valsts prezidents V.Zatlers savu atbalstu programmai paudis kopš tās darbības sākuma 2008.gadā, jau trīs gadus piedaloties “Iespējamās misijas nedēļā” un vadot mācību stundas Valmieras valsts ģimnāzijas, Mežciema pamatskolas un Rīgas Mūzikas internātvidusskolas skolēniem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!