• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2010., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215694

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

26.08.2010., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts izsludina konkursu uz šādu akadēmisko amatu - datorzinātnē - zinātniskais asistents (1 vieta)

Vēlama iepriekšēja pieredze biomedicīnas informācijas sistēmu izstrādē.

Amatam nepieciešamās prasmes un darba uzdevumi ir noteikti amata aprakstā un ar tiem var iepazīties LU Matemātikas un informātikas institūta Personāla daļā (Rīgā, Raiņa bulvārī 29, 227. istabā, tālr. 67229213).

Dokumenti konkursam (iesniegums par piedalīšanos konkursā, zinātnisko kvalifikāciju apliecinošā dokumenta kopija, CV un pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts) iesniedzami LU Matemātikas un informātikas institūta Personāla daļā viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas.



LR Valsts dzelzceļa administrācija izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amatu - Tirgus uzraudzības un regulēšanas sektora vadītājs

Prasības pretendentiem:

· augstākā izglītība (dzelzceļa kustības vadības, juridiskajā vai ekonomikas specialitātē)

· atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

· angļu valodas zināšanas

· labas iemaņas darbā ar datoru

· izpratne par normatīvo aktu izstrādi

· izpratne par dzelzceļa infrastruktūras maksas noteikšanas, vilcienu kustības vadības un pārvadātāju savstarpējas konkurences veicināšanas jautājumiem

· vismaz 3 gadu darba stāžs Valsts pārvaldes iestādē

· vismaz 3 gadu stāžs vadošā darbā, kas saistīts ar dzelzceļa transporta nozari

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopiju iesniegt personīgi vai nosūtot pa pastu, ar norādi ”Konkursam” 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Valsts dzelzceļa administrācijā Rīgā, Riepnieku ielā 2. Tālr. uzziņām 67233225, 67234331, fakss 67234105, e-pasts: vda@vda.gov.lv



Labklājības ministrija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Finanšu un attīstības departamenta Budžeta plānošanas un finanšu analīzes nodaļas vecākais referents - uz noteiktu laiku

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā vai kādā no finanšu vadības jomām) vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas papildināta ar studijām ekonomikā

- vismaz viena gada pieredze valsts pārvaldē

- darba pieredze plānošanas un finansēšanas jautājumos

- vismaz viena svešvalodas, vēlams angļu valodas, sarunu un rakstveida prasmes

- sadarbības, plānošanas, organizatora, komunikācijas un analītiķa prasmes

- datortehnikas lietošanas prasmes, lietvedības zināšanas

Darba pienākumi:

- veikt nozares valsts budžeta pieprasījumu sagatavošanu

- nodrošināt valsts budžeta tāmju un finansēšanas plānu izstrādi un analīzi

- nodrošināt valsts budžeta izdevumu izpildes analīzi

- nodrošināt valsts budžeta sagatavošanas un izpildes procesu metodisku vadību un sadarbību ar nozares institūcijām valsts budžeta procesos

Motivēta pieteikuma vēstule un CV ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām jāiesniedz 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” personīgi vai jānosūta pa pastu Labklājības ministrijas Personālvadības departamentam Skolas ielā 28, Rīgā, LV-1331 (ar norādi - „Konkursam uz vakanto amatu”).

Uzziņas pa tālruni 67021621, e-pasts: liga.kuske@lm.gov.lv vai Labklājības ministrijas mājas lapā (www.lm.gov.lv).



Amatu konkursu rezultāti

Valsts aģentūras „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” Struktūrfondu vadības un kontroles departamenta Projektu apstrādes un vērtēšanas nodaļas vecākā eksperta amatā ar 2010.gada 10.augustu (uz noteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelts AIVARS VĒJIŅŠ.



Valsts aģentūras „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” Struktūrfondu vadības un kontroles departamenta Projektu apstrādes un vērtēšanas nodaļas vecākā eksperta amatā ar 2010.gada 11.augustu (uz noteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelts VJAČESLAVS KOMENDANTOVS.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 18.augustā Eiropas Savienības fondu uzraudzības departamenta Eiropas Sociālā fonda uzraudzības nodaļas vecākā referenta amatā iecelts Ojārs DAUGAVIETIS.



Valts augu aizsardzības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas reģionālās nodaļas vecākā inspektora amatā iecelta SOGDIĀNA KLĀVE un RIHARDS BŪDA.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 11.augustā Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Stratēģiskās plānošanas nodaļas vecākā referenta ierēdņa amatā uz noteiktu laiku iecelts KĀRLIS EŅĢELIS.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 12.augustā Audita un revīzijas departamenta Eiropas Savienības finansēto programmu sistēmu novērtējuma nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā iecelta LAURA GRAUDIŅA.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 16.augustā Nodokļu politikas departamenta Nodokļu kopsavilkuma nodaļas vecāko referentu ierēdņu amatos ieceltas SANITA KRAŅEVSKA un LĪGA JANSONE.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 16.augustā Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta Muitas lietu nodaļas vecākās referentes ierēdnes amatā uz noteiktu laiku iecelta SANTA TUTĀNE.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 16.augustā Fiskālās politikas departamenta Tautsaimniecības un fiskālās politikas pārvaldības nodaļas vecākās referentes ierēdnes amatā iecelta IEVA VĒJA.



Finanšu ministrijā konkursa kārtībā 2010.gada 18.augustā valsts sekretāra vietnieka nodokļu, muitas un grāmatvedības jautājumos ierēdņa amatā iecelts JURIS STINKA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!