• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts makroekonomisko situāciju un tās attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2010., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210970

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

29.05.2010., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts makroekonomisko situāciju un tās attīstību

27.maijā Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar Ārvalstu investoru padomes (FICIL) pārstāvjiem Rīgas pilī, lai pārrunātu Latvijas makroekonomisko situāciju un tās attīstības tendences. FICIL pārstāvji iepazīstināja V.Zatleru ar savu redzējumu nodokļu politikas jautājumos, piedāvājot pasākumu kopumu, kas paredz pārskatāmas un stabilas nodokļu sistēmas izveidošanu, valsts sektora izdevumu caurspīdīguma veicināšanu, stingrāku nodokļu iekasēšanas nodrošināšanu, kā arī dialoga ar sabiedrību veicināšanu šajos jautājumos.

Valsts prezidents, sveicot ārvalstu investorus ikgadējā tikšanās reizē, uzsvēra, ka pusotra gada laikā Latvijas ekonomikas atveseļošanas plāns ir devis pozitīvus rezultātus, lai arī piesardzīgi jāvērtē ekonomikas attīstības perspektīvas. “Tomēr šis ir pareizais brīdis jaunām investīcijām valstī,” atzīmēja V.Zatlers. FICIL pārstāvji arī norādīja uz būtiskiem uzlabojumiem Latvijas ekonomikā salīdzinājumā ar 2009.gadu un apliecināja, ka ir veidojies pozitīvs dialogs ar valdības pārstāvjiem.

Valsts prezidents aktīvi iesaistās dialogā ar Latvijas uzņēmējiem, lai uzklausītu to redzējumu par valsts ekonomiskajām tendencēm un procesiem. 27.maijā viņš tikās arī ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvjiem, lai pārrunātu kameras izstrādāto Uzņēmēju plānu 2010. Pēdējo mēnešu laikā ir bijušas divas tikšanās ar aptuveni piecdesmit dažādu nozaru uzņēmēju pārstāvjiem, pēdējā piedaloties Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim. Jau nākamā tikšanās ir plānota 18.jūnijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!