• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2010., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210957

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

29.05.2010., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu (viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Attīstības instrumentu departamenta Struktūrfondu vadības nodaļas vecākais referents

Prasības:

– atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

– akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas papildināta ar nozarei atbilstošām speciālām studijām

– pieredze profesijā (specialitātē) vai valsts pārvaldē Eiropas Savienības struktūrfondu vadības jomā

– zināšanas savu pienākumu veikšanai - par Eiropas Savienības struktūrfondu vadības sistēmu Latvijā un par normatīvajiem aktiem Eiropas Savienības struktūrfondu jomā

– labas angļu valodas zināšanas

– labas iemaņas darbā ar datoru un biroja tehniku

– labas analītiskās un komunikācijas prasmes

Galvenie pienākumi:

– nodrošināt 2007.-2013.gada plānošanas perioda Eiropas Savienības struktūrfondu darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” aktivitāšu vadību un uzraudzību

– nodrošināt citu Eiropas Savienības struktūrfondu vadībā iesaistīto institūciju izstrādāto normatīvo aktu izskatīšanu un atzinumu sagatavošanu

– nodrošināt dalību citu Eiropas Savienības fondu vadībā iesaistīto institūciju pārziņā esošo aktivitāšu projektu iesniegumu vērtēšanas komisijās

Mēs piedāvājam:

– iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

– iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas Eiropas Savienības struktūrfondu jomā

– sociālās garantijas

– labus darba apstākļus un darba vietu Rīgas centrā

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (norādot konkrētus projektus) (CV), amata konkursa pretendenta aptaujas anketu un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) jāiesniedz personīgi vai pa pastu 20 dienu laikā no publikācijas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Personāla vadības departamentā Rīgā, Lāčplēša ielā 27, LV-1011. Amata konkursa pretendenta aptaujas anketu un amata aprakstu var atrast ministrijas mājas lapā: www.raplm.gov.lv vai saņemt ministrijas Personāla vadības departamentā. Tālrunis uzziņām 67770425 vai 67770362.



Valsts probācijas dienests izsludina konkursu uz šādu vakanto ierēdņa amata vietu - Valsts probācijas dienesta Aizkraukles teritoriālās struktūrvienības vecākais(-ā) referents (-e) uz nenoteiktu laiku (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība (sociālā darbinieka, psihologa, pedagoga, sociālā pedagoga augstākā izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par probācijas jautājumiem

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme motivēt probācijas klientu uz sadarbību

- spēja noteikt probācijas klienta problēmas, analizēt tās, rast risinājumu (lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

- laba latviešu valodas rakstu kultūra

- labas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- vēlamas zināšanas lietvedības jautājumos

Darba pienākumi:

- nodrošināt informācijas iegūšanu izvērtēšanas ziņojumam un sagatavot tā projektu

- vadīt klienta lietu un noteikt klienta riska faktorus un vajadzības

- veikt nosacīti notiesāto, nosacīti pirms termiņa atbrīvoto un nosacīti atbrīvoto no kriminālatbildības personu uzraudzību (ietver personas kontroli un sociālā atbalsta organizēšanu, lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu.

Motivēta pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae (dzīves apraksts) un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī konkursa pretendenta iesniegums un aptaujas anketa (pieejami mājaslapā: www.probacija.lv sadaļā Vakances) jāiesniedz 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” Aizkraukles teritoriālajā struktūrvienībā. Adrese: Gaismas iela 14, Aizkraukle, LV-5101. Informācija pa tālruni 65122408 vai 67021181, vai arī Valsts probācijas dienesta mājaslapā: www.probacija.lv.



Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu - Uzņēmumu statistikas departamenta Tirdzniecības un pakalpojumu statistikas daļas vecākais referents (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi: Apsekojuma vadīšana un praktiskā darba organizācija. Datu analizēšana, ziņojumu sagatavošana. Sadarbība ar citām valsts institūcijām un Eurostat. Respondentu un datu lietotāju konsultēšana par apsekojuma metodoloģiju.

Publik āciju, datu krājumu, preses izlaidumu sagatavošana.

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

statistikā matemātikā vai ekonomikā

- ļoti labas analītiskās spējas, spēja prezentēt datus

- laba datora lietošanas prasme (MS Excel pieredzējuša lietotāja līmenī, MS Word, PowerPoint, Access - vēlams)

- darba vai mācību pieredze ar liela apjoma datu bāzēm,

- labas angļu valodas zināšanas

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt Centrālās statistikas pārvaldes Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājas lapas: www.csb.lv sadaļā “Darba piedāvājumi”.

Aizpildītās veidlapas kopā ar augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), pa e-pastu: csb@csb.gov.lv, faksu 67830137, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Konsultācijas pa tālruni 67332458 vai 67366853.



Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts izsludina konkursu uz šādu akadēmisko amatu - datorzinātnē - pētnieks (1 vieta)

Vēlama pieredze sarežģītu sistēmu modelēšanas rīku izstrādē.

Amatam nepieciešamās prasmes un darba uzdevumi ir noteikti amata aprakstā un ar tiem var iepazīties LU Matemātikas un informātikas institūta Personāla daļā (Rīgā, Raiņa bulvārī 29, 227. istabā, tel. 67229213).

Dokumenti konkursam (iesniegums par piedalīšanos konkursā, zinātnisko kvalifikāciju apliecinošā dokumenta kopija, CV un pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts) iesniedzami LU Matemātikas un informātikas institūta Personāla daļā viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas.



Precizēt iepriekš publicēto

„Latvijas Vēstneša” 2010.gada 21.maija Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas izsludinātā amatu konkursa teksts pareizi lasāms:

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija

izsludina konkursu uz šādām amatu vietām

Izglītības un sociālās psiholoģijas katedrā

• profesors (psiholoģijas nozarē, sociālās psiholoģijas apakšnozarē) - 1 amata vieta

• profesors (psiholoģijas nozarē, attīstības psiholoģijas apakšnozarē) - 1 amata vieta

Personām, kuras vēlas piedalīties konkursā, mēneša laikā no publicēšanas datuma, akadēmijas Personāla nodaļā jāiesniedz: iesniegums par piedalīšanos konkursā ar norādi, uz kādu amatu pretendējat; CV; izglītības dokumentu kopijas, kas apliecina kvalifikāciju un zinātnisko grādu; zinātnisko un metodisko darbu saraksts, rekomendācijas.

Adrese: Imantas 7. līnija 1, Rīga, LV – 1083; tālr. 67808127; fakss 67808034; e-pasts: personals@rpiva.lv.

Atvainojamies visām ieinteresētajām personām par pieļauto neprecizitāti.



Amatu konkursa termiņa pagarināšana

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija paziņo, ka 2010.gada 13.maijā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” publicētā Finanšu departamenta Valsts budžeta plānošanas un budžeta izpildes analīzes nodaļas vecākā referenta amata konkursa (viena vakance) pieteikšanās termiņš tiek pagarināts līdz 2010.gada 11.jūnijam.



Amatu konkursu rezultāti

Valsts kase informē, ka konkursa kārtībā Informātikas departamenta Informācijas tehnoloģiju attīstības daļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā 27.05.2010. iecelta LINDA MISĒVIČA.



Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Informācijas, izdevniecības un poligrāfijas departamenta Izdevniecības daļas referentes ierēdnes amatā (uz noteiktu laiku) 26.05.2010. iecelta SANDRA VĪTOLA.



Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļas Pabalstu daļas inspektores - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2010.gada 25.maijā iecelta KARĪNA MATUSEVIČA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!