• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Par ārstniecības personu atalgojumu un pārkvalifikāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2009., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199496

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vides ministrs: Par gaisa piesārņojuma samazināšanu Rīgā

Vēl šajā numurā

22.10.2009., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Par ārstniecības personu atalgojumu un pārkvalifikāciju

 
 

20.oktobrī, piedaloties Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības padomes sēdē, veselības ministre Baiba Rozentāle pauda pārliecību, ka ārstniecības personu atalgojums jau ir sasniedzis zemāko punktu un nākamgad vairs netiks samazināts.

Veselības ministre B.Rozentāle: “Lai arī nākamajā gadā valsts sektorā strādājošo ārstniecības personu atalgojumu nebūs iespējams palielināt, kopā ar arodbiedrību atsāksim darbu pie cilvēkresursu attīstības programmas reanimēšanas. Absolūti kritiskais punkts ir sasniegts, un mūsu uzdevums ir izveidot pamatprincipus jaunajai cilvēkresursu programmai, lai jauniešiem, kuri vēlēsies iegūt izglītību medicīnā, būtu skaidrs, kas viņus sagaida pēc apmācību beigšanas.”

Tikšanās laikā pārrunāta arī bez darba palikušo mediķu pārkvalifikācijas programmu nepieciešamība. Veselības ministre norādīja, ka tuvākajā laikā tiks īstenotas apmācību programmas, kur ārsti varēs pārkvalificēties par ģimenes ārstiem un neatliekamās medicīniskās palīdzības ārstiem. Savukārt, paplašinot medicīnisko aprūpi mājās, pakalpojumu sniegšanā varēs iesaistīties medicīnas māsas.

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!