• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas dzimšanas dienas svētku programmu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2009., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199362

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Alūksnes un Apes novada iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

20.10.2009., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas dzimšanas dienas svētku programmu

 
 

Plānojot Latvijas 91.dzimšanas dienas svētku programmu, Valsts prezidents Valdis Zatlers iecerējis ielūgt uz vienīgo svētku koncertu 18.novembrī Latvijas cilvēkus, kas šogad ar pašaizliedzīgu darbu, rīkotajiem pasākumiem un akcijām ir stiprinājuši Latviju, palīdzējuši līdzcilvēkiem un nesuši Latvijas vārdu pasaulē.

Ielūgto viesu vidū būs labdarības projektu, sociāli aktīvo pašorganizācijas grupu, sporta, kultūras un mākslas, izglītības un zinātnes pārstāvji, zemnieki, ārsti, policisti, karavīri, uzņēmēji un citi Latvijas patrioti, kuriem Valsts prezidents vēlas pateikties.

Svētku koncerts notiks koncertzālē “Lielā ģilde”, un tajā tiks atskaņota Latvijas Simfoniskā orķestra izveidotā programma “Svētki valšu ritmos” diriģenta Karla Marka Šišona vadībā. Programmā būs gan Latvijas komponistu, gan Eiropas mūziķu skaņdarbi. Ikviens interesents valsts svētku koncertu varēs noskatīties arī Latvijas Televīzijas ierakstā 18.novembra vakarā.

Atšķirībā no līdzšinējiem 18.novembra oficiālajiem Valsts prezidenta svētku pasākumiem Valdis Zatlers šogad nerīkos svētku pieņemšanu un koncertu valsts amatpersonām un ārvalstu diplomātiem. 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!