• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Parlaments: Par komitejas izveidi finanšu un ekonomikas krīzes jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2009., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199174

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Ārstu biedrība: Par finansējumu neatliekamās palīdzības sniegšanai

Vēl šajā numurā

15.10.2009., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Parlaments: Par komitejas izveidi finanšu un ekonomikas krīzes jautājumos

 
 

Eiropas Parlamenta deputāti 7.oktobrī nobalsoja par īpašās komitejas izveidi finanšu un ekonomikas krīzes jautājumos. Jaunajā struktūrā būs 45 deputāti, un tā darbosies 12 mēnešus.

Komitejas uzdevums būs analizēt krīzes ietekmi uz ES un dalībvalstīm, kā arī izstrādāt priekšlikumus stabila finanšu tirgus atjaunošanai.

EP priekšsēdētājs Ježijs Buzeks skaidroja: “Mums no šīs ekonomiskās un finanšu krīzes jāgūst mācība, kurai jāļauj nodrošināt, ka tā vairs neatkārtojas. Eiropas Parlamenta deputātiem jāizvērtē, cik efektīvi ir ES un dalībvalstu pasākumi krīzes ietekmes mazināšanai. Jaunā Eiropas Parlamenta komiteja kalpos šajā nolūkā kā nozīmīgs forums.”

Komitejas pilnvaras stājās spēkā 8.oktobrī. Īpašā komiteja secinājumus ietvers divos ziņojumos: vispirms – pēc sešiem mēnešiem un tad – mandāta beigās, kad būs izstrādāti ieteikumi veicamajiem pasākumiem.

Komiteja rīkos sēdes ar ekspertiem, sociālajiem partneriem un nozares pārstāvjiem, kā arī ar atzinumiem piedalīsies Parlamenta pastāvīgo komiteju likumdošanas darbā. Parlaments jaunās komitejas izveidi atbalstīja ar pārliecinošu vairākumu.

Eiropas Parlamenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!