• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot KNAB septiņu gadu pastāvēšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.2009., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199030

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē kaimiņvalstī Somijā

Vēl šajā numurā

13.10.2009., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot KNAB septiņu gadu pastāvēšanā

 

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis apsveikumā norāda, ka septiņi gadi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pastāvēšanā ir salīdzinoši īss, bet vienlaikus profesionāliem pārbaudījumiem piesātināts laiks. Lai apliecinātu, ka sauklis “Gods pār varu!” ir biroja patiesā darba motivācija un pamatvērtība, tam nācies saskarties ar nopietniem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, jo korupcija joprojām ir viens no demokrātiskas sabiedrības lielākajiem apdraudējumiem.

Apsveikumā uzsvērts, ka šajos septiņos darbības gados Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ir piedzīvojis gan slavas brīžus, gan arī kļūmes. Viens gan ir skaidrs – abreviatūra “KNAB” neilgā laikā ir kļuvusi labi pazīstama lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju kā tiesiskuma un principialitātes simbols. Lai iegūtu sabiedrības uzticību, daudzi cilvēki ir strādājuši neatlaidīgi un pašaizliedzīgi, spītējot jebkurai pretdarbībai.

Ministru prezidents norāda, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam ir būtiska loma labklājīgas un godīgas Latvijas valsts izveidē. Viņš novēl visiem biroja darbiniekiem turēt augstu biroja godu un visos laikos būt vienu soli priekšā tiem, kas apzināti un ļaunprātīgi izmanto varu, uzpērk varu un grauj tiesiskas un godīgas varas simbolu sabiedrībā.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!