• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kļūstot par Dziesmu svētku biedrības biedru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2009., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198713

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Nedzirdīgo olimpisko spēļu medaļniekus

Vēl šajā numurā

06.10.2009., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kļūstot par Dziesmu svētku biedrības biedru

 

3.oktobrī, piedaloties Dziesmu svētku biedrības dibināšanas kopsapulcē, Valsts prezidents Valdis Zatlers aizpildīja arī Dziesmu svētku biedrības dalībnieka pieteikuma anketu un kļuva par tās biedru.

Uzrunājot kopsapulces dalībniekus, Valsts prezidents uzsvēra, ka Dziesmu un deju svētkiem ir ļoti liela nozīme mūsu vēsturē, jo ar tiem aizsākās mūsu valsts izveidošana un atjaunošana un tie uzturēja dzīvu brīvas Latvijas ideju 50 okupācijas gadu laikā. V.Zatlers atzīmēja, ka Dziesmu svētku biedrība ir izveidojusies brīdī, kad mums īpaši nepieciešama tautas pašapziņas stiprināšana, jo latvieši vienmēr ir sasnieguši savus mērķus un Latvijā ir notikušas labas pārmaiņas, kad esam bijuši vienoti.

 “Dziesmu svētki ir mūsu nacionālās pašapziņas produkts. Tāpēc es novēlu, lai šī sēde vienotu tās dalībniekus kopīgam mērķim un Dziesmu svētku biedrība stiprinātu mūsu pašapziņu,” nobeigumā teica Valsts prezidents.

Dziesmu svētku biedrība tika izveidota 25.augustā kā sabiedriska organizācija, kura pārstāv trīs Dziesmu svētku pamatnozares – korus, dejas un pūtēju orķestrus. Dziesmu svētku biedrībā var iestāties jebkura fiziska vai juridiska persona, kā arī organizācijas, kuras saistītas ar Dziesmu svētku kustību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!