• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Nedzirdīgo olimpisko spēļu medaļniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2009., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

06.10.2009., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Nedzirdīgo olimpisko spēļu medaļniekus

 

Lai pateiktos par izcilajiem sasniegumiem, 2.oktobrī Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar trim Latvijas Nedzirdīgo sporta federācijas sportistiem – Māri Grēniņu, Lauru Gaili un Jāni Smonu, kuri izcīnījuši godalgotās vietas septembrī notikušajās 21.Nedzirdīgo olimpiskajās spēlēs (Deaflympics).

Pasniedzot sportistiem piemiņas medaļas, Valsts prezidents norādīja: “Jums katram ir īpaši nopelni, jo, lai startētu sacensībās, trenētos un uzvarētu, ir vajadzīgs gribasspēks, mērķi un, pats galvenais, jāizcīna cīņa ar sevi un tikai tad ar pretiniekiem. Nav svarīgi, cik lielas ir sacensības, bet svarīga ir vēlēšanās tajās piedalīties un pierādīt sevi visas pasaules mērogā, ko jūs arī esat izcili paveikuši. Tādēļ apsveicu jūs ar uzvarām un ar cieņu novērtēju jūsu un jūsu treneru darbu, kas ieguldīts, lai pie godalgām tiktu.”

Vieglatlēts M.Grēniņš olimpiādē izcīnīja divas zelta un divas sudraba medaļas attiecīgi 100 metru skrējienā, tāllēkšanā, trīssoļlēkšanā un 110 metru barjerskrējienā, Laura Gaile – sudraba medaļu teikvando, bet Jānis Smons – 4.vietu trīssoļlēkšanā.

21.Nedzirdīgo olimpiskās spēles noritēja Taivānas galvaspilsētā Taipejā no 5. līdz 15.septembrim 19 sporta veidos. Latviju šajās spēlēs pārstāvēja pieci sportisti.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!