• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par universālu valsts nodevas nomaksas e-pakalpojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2009., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198348

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija: Par piekrastes nozīmi un vērtībām telpiskajā plānošanā

Vēl šajā numurā

29.09.2009., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par universālu valsts nodevas nomaksas e-pakalpojumu

 

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas (RAPLM) speciālisti, turpinot darbu pie e-pakalpojumu attīstības, 23.septembrī ar Uzņēmuma reģistra pārstāvjiem pārrunāja iespēju izveidot un ieviest universālu valsts nodevas nomaksas e-pakalpojumu uzņēmējiem.

Kā tikšanās laikā akcentēja RAPLM speciālisti, plānotais e-pakalpojums sniegtu iespēju uzņēmējiem elektroniski nomaksāt valsts nodevu par dažādu iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem.

Iespēju izveidot un ieviest universālu valsts nodevas nomaksas e-pakalpojumu uzņēmējiem RAPLM piedāvā vienotajā valsts un pašvaldību e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv. Portāls jau šobrīd nodrošina iestādēm vienotu koplietošanas platformu e-pakalpojumiem.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija ar šā gada 1.jūniju pārņēma Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta funkcijas un ir atbildīga par e-pārvaldes un e-pakalpojumu ieviešanu, kā arī informācijas sistēmas politiku valstī.

Ieviešot e-pakalpojumus, tiks attīstīti valsts reģistri, samazinot administratīvo slogu iedzīvotājiem, komersantiem, valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī tiks palielinātas iespējas iedzīvotājiem piedalīties valsts pārvaldes darbā un iekļauties citos sabiedrības dzīves procesos.

Izmantojot e-pakalpojumus, iedzīvotājiem un uzņēmējiem ir iespēja ar interneta starpniecību ātrāk un ērtāk saņemt pakalpojumus neatkarīgi no iestāžu darba laika un atrašanās vietas bez laika ierobežojumiem.

 

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!