• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 17. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.2009., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198113

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 21. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

24.09.2009., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 17. septembra sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai deputātes Ērikas Zommeres iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Austrijas, Indijas, Īrijas, Japānas, Kanādas, Portugāles, Slovākijas, Somijas, Spānijas un Šrilankas parlamentiem, kā arī Sieviešu deputātu grupā sadarbībai ar citu valstu parlamentārietēm. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē par to, ka deputāts Igors Pimenovs iekļauts Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai deputāta Dzintara Rasnača iesniegumu par atteikšanos no papīra formāta dokumentu izmantošanas. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

4. Pieņēma zināšanai deputāta Arta Pabrika iesniegumu par Saeimas 16.jūlija ārkārtas sēdes kavējumu.

5. Izskatīja deputāta Sergeja Mirska iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 3.septembra sēdē.

6. Apstiprināja komandējumu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam, delegācijas locekļiem Antai Rugātei, Jurim Dobelim, Borisam Cilevičam, Oskaram Kastēnam, Ingrīdai Circenei un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2009.gada 26.septembra līdz 2.oktobrim.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Reira, delegācijas vadītāja vietnieces Ērikas Zommeres, delegācijas locekļu Silvas Bendrātes, Venta Armanda Kraukļa, Saeimas deputāta Arta Pabrika, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Modra Trenča komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 17. un 18.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!