• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 21. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.2009., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198110

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009. gada 24. septembrī

Vēl šajā numurā

24.09.2009., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 21. septembra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 24.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009.gada 24.septembrī pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 21.septembra līdz 27.septembrim.

5. Pieņēma zināšanai Gruzijas parlamenta Eiropas Integrācijas komisijas priekšsēdētāja Dāvida Darčiašvili vizītes programmu Latvijā.

6. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāte Skaidrīte Pilāte iekļauta Sporta apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Serbijas parlamentu priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Valērijs Agešins. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Uzbekistānas parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Oskars Kastēns. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Kirgizstānas parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Oskars Kastēns. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Tadžikistānas parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Oskars Kastēns. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

11. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Sergejs Mirskis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

12. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Šveices parlamentu priekšsēdētājas vietnieku ievēlēts deputāts Mārtiņš Roze. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

13. Pieņēma lēmumu par Saeimas budžeta pieprasījumu 2010.gadam.

14. Nolēma nodot partijas “Jaunais laiks” Saeimas frakcijas vadītājam deputātu Igora Aleksandrova, Alberta Krūmiņa, Madara Lasmaņa, Lienes Liepiņas un Ulda Ivara Gravas iesniegumu par atteikšanos no Saeimas autobāzes autotransporta pakalpojumiem.

15. Pieņēma zināšanai izglītības un zinātnes ministres Tatjanas Koķes iesniegumu par 9.Saeimas deputātu Mihailu Zemļinski. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāra biedram.

16. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

Mihailam Zemļinskim (Saeimas 3.septembra un 10.septembra sēdēs);

Viktoram Ščerbatiham (Saeimas 17.septembra sēdē).

17. Pieņēma zināšanai Aināra Šlesera iesniegumu par Saeimas 29.jūnija ārkārtas sesijas sēdes kavējumu.

18. Apstiprināja komandējumus:

1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam un komisijas konsultantam Artūram Jefimovam uz Helsinkiem (Somija) no 2009.gada 18.oktobra līdz 20.oktobrim;

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei uz Visbiju (Zviedrija) no 2009.gada 16.oktobra līdz 18.oktobrim;

3) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam uz Stokholmu (Zviedrija) 2009.gada 11. un 12.oktobrī;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Berlīni (Vācija) 2009.gada 6. un 7.oktobrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!