• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 14. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.2009., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198114

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 17. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

24.09.2009., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 14. septembra sēdi

 

1. Izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 17.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009.gada 17.septembrī pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 14.septembra līdz 20.septembrim.

5. Pieņēma zināšanai deputāta Ulda Ivara Gravas iesniegumu par atteikšanos no papīra dokumentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

6. Pieņēma zināšanai deputāta Alberta Krūmiņa iesniegumu par atteikšanos no papīra dokumentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

7. Pieņēma zināšanai deputātu Ingrīdas Circenes, Ausmas Ziedones–Kantānes, Ingunas Rībenas, Gunta Bērziņa, Sarmītes Ķikustes, Lienes Liepiņas un Madara Lasmaņa iesniegumu par atteikšanos no papīra dokumentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

8. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Venta Armanda Kraukļa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Igors Pimenovs iekļauts Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par Baltijas lietu apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Ērika Zommere, bet par sekretāru – deputāts Jānis Reirs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša Andra Zuša atbrīvošanu no Administratīvās rajona tiesas tiesneša amata un iecelšanu Rēzeknes tiesas tiesneša amatā.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneša Mārtiņa Birkmaņa apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

12. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneša Ojāra Priedīša apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

13. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses Rozes Paegles apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

14. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses Ilonas Petrovskas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

15. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Krāslavas rajona tiesas tiesneses Guntas Kusiņas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

16. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneses Anitas Dzērves apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

17. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneses Ingrīdas Bites apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

18. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas tiesneses Santas Sondores apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

19. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Jūrmalas pilsētas tiesas tiesneses Birutas Horunas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

20. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneša Valda Vazdiķa atbrīvošanu no Administratīvās rajona tiesas tiesneša amata un iecelšanu Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas tiesneša amatā.

21. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Olitas Blūmfeldes atbrīvošanu no Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas rajona tiesas tiesneša amatā.

22. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Ilutas Kovaļovas atbrīvošanu no Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un iecelšanu Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas tiesneša amatā.

23. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Vitas Vjateres atbrīvošanu no Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas tiesneša amatā.

24. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Antras Zutes atbrīvošanu no Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneša amatā.

25. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Baibas Ozoliņas atbrīvošanu no Jūrmalas pilsētas tiesas tiesneša amata un iecelšanu Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneša amatā.

26. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 10.septembra sēdē.

27. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei un konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Stokholmu (Zviedrija) 2009.gada 5. un 6.oktobrī;

2) Sieviešu deputātu grupas sadarbībai ar citu valstu parlamentārietēm loceklei Dagnijai Staķei uz Ženēvu (Šveice) no 2009.gada 27.septembra līdz 30.septembrim;

3) Starpparlamentu attiecību biroja vecākajai konsultantei Skaidrītei Drunkai un konsultantei Kristīnai Miņko uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 24. un 25.septembrī;

4) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai Karinai Pētersonei un grupas sekretārei Sandrai Paurai uz Londonu (Apvienotā Karaliste) 2009.gada 24. un 25.septembrī.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!