• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzraugot valsts pārvaldes optimizāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2009., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196978

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ķīnas vicepremjera oficiālo vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

03.09.2009., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzraugot valsts pārvaldes optimizāciju


Pamatojoties uz Ministru prezidenta Valda Dombrovska rezolūciju, līdz 1.septembrim visām ministrijām bija jāiesniedz aktuālā informācija par ministriju un valsts tiešās pārvaldes iestāžu struktūras izmaiņām, samazināto darbinieku skaitu, samazināto atalgojumu uz 2009.gada 1.septembri un papildus plānoto amata vietu samazinājumu līdz šā gada beigām.

Premjera noteiktajā termiņā un pilnā apjomā resoru informāciju iesniegušas deviņas ministrijas: Aizsardzības, Ārlietu, Izglītības un zinātnes, Ekonomikas, Finanšu, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu, Zemkopības, Satiksmes un Vides ministrija, kā arī Valsts kanceleja un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs. Daļēju resora informāciju iesniegušas Labklājības, Tieslietu un Veselības ministrija, lūdzot papildu termiņu padotības iestāžu informācijas apkopošanai.

Nedēļas laikā – līdz 8.septembrim – dati tiks analizēti un salīdzināti ar iepriekšējiem periodiem, lai precīzi atspoguļotu reālo valsts pārvaldes iestādēs strādājošo atalgojuma samazinājumu un strukturālās izmaiņas valsts pārvaldes reformas kontekstā.

Vienlaikus visām ministrijām bija jāiesniedz informācija arī par veiktajiem pasākumiem valsts aģentūru skaita mazināšanai 50% apmērā no kopējā aģentūru skaita.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!